- 19 Mart 2014
- 29.544
- 30.966
- 2.718
Maritimodan Nanu ey yönetim duy sesimizi yahu al şu adamı bak keyfine rüzgar yanında kaplumbağa kalıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O adam Benfica'ya ne yapmis oyle ozeti izledim de sag kanadi otobana cevirmis 2 assist yapmis bir de ofsayt pozisyonu var orada adamlarin icinden gecti, 26 yasinda ve profesyonel futbol'da ikinci sezonu tuhaf bir adam yani.Maritimodan Nanu ey yönetim duy sesimizi yahu al şu adamı bak keyfine rüzgar yanında kaplumbağa kalıyor.
Uzun zamandır takip ediyorum. Bu kadar hızlı oynayıp verimli olan kanat sayısı az bastırsak rahatça alırız.O adam Benfica'ya ne yapmis oyle ozeti izledim de sag kanadi otobana cevirmis 2 assist yapmis bir de ofsayt pozisyonu var orada adamlarin icinden gecti, 26 yasinda ve profesyonel futbol'da ikinci sezonu tuhaf bir adam yani.
Insallah oyledir Ayrica besiktas maci dediler acip baktim yayla gibi genis alanda toplari alip icine etmis paslarin hepsini rakibe atmis bir tanede karsi karsiya kiz gibi topa vurmus bir tane topukla top almis bunami tav oldular naptilar
3.ligte ne kadar aliyorsa okadar veya daha azini alcak bu mantelite yerlesmezse klup batar tabiDaha ne alacak aga yıllık 200 bin euro falan napsın bedavaya mı oynasın
FreeHangi parayla aliyoruz bunu?
Free
Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk
YokImza parasi, maaş, ikramiye, yol, yemek, ssk istemiyor mu?
istemiyorImza parasi, maaş, ikramiye, yol, yemek, ssk istemiyor mu?
2020/21: 12 yabancı (sahada 8 yabancı - 3 yerli)
2021/22: 10 yabancı (sahada 7 yabancı - 4 yerli)
2022/23: 8 yabancı (sahada 6 yabancı - 5 yerli)
Neye güvenerek rakam yazıyor acaba bu salaklar?TFF'nin dün yapılan toplantıda Kulüpler Birliği'ne sunduğu yabancı sınırı formülü (Hürriyet)
2020/21: 12 yabancı (sahada 8 yabancı - 3 yerli)
2021/22: 10 yabancı (sahada 7 yabancı - 4 yerli)
2022/23: 8 yabancı (sahada 6 yabancı - 5 yerli)
Bence hiç yabancı oyuncu beklemeyin
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
niye gelsinler ki? imkanlari varken dünyayi görmek istiyorlar iste. türkiye'de her türlü buluyorsun. avrupa'da 2 sene oynayan biri en kötü genclerbirligi yapiyor 33 yasinda olsa bile.![]()
Fortuna-Gerüchtecheck: Karaman soll es nach Spanien ziehen
Kenan Karaman hat nach einer starker Rückrunde das Interesse zahlreicher europäischer Vereine geweckt. Dass er mit Fortuna in die zweite Liga geht, ist unwahrscheinlich. Er soll zwei spanische Teams favorisieren.rp-online.de
1 milyon serbest kalma maddesi olan Kenan ispanyaya gitmeye yakinmis. Türkiyeye gelmeye fazla sicak bakmiyormus. Böyle adamlar bile türkiyeye gelmeye sicak bakmiyorsa, yabanci siniri geldigi an isimiz baya zor olur. Genc türkler avrupaya transfer olmayi istiyor, yasi yerinde olan gurbetciler gelmeyi istemiyor...