Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.689
- 11.601
- 1.473
Girişim var mı? Herkes yazıyor ama teklif var mı?Dzyuba acayip transfer olur ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Girişim var mı? Herkes yazıyor ama teklif var mı?Dzyuba acayip transfer olur ya
Artik yavas yavas altyapiya yönelsek diyorum. Yeter 30+ yabancilar yillik 3+ geri dönusu olmayan yabancilardan biktimaslında biraz gaddar bakınca yabancı sınırını desteklemek lazım avrupada başarı filan imkansız zaten artık
enazından bu sınır sayesınde belki hem yerli hem yabancı konusunda daha sıkı taramalar yaparız daha iyi oyuncular bulabiliriz huzurevi olmaktan kurtuluruz belki
Yoktur tabi. Diagne var halenGirişim var mı? Herkes yazıyor ama teklif var mı?
Ben emreyi pek begenmiyorum. Kanat oyuncusu icin yavas buluyorum. Ama sutlari iyi. Bizim takimda hic sut ceken olmadigi icin işe yarayabilirPeki bir sorum daha olacak renktaş
Mert'mi Emre'mi hangisini tercih edersin
Ben sanki Emre'yi daha efektif buluyorum
Yerli soso tarzi oyuncuBen emreyi pek begenmiyorum. Kanat oyuncusu icin yavas buluyorum. Ama sutlari iyi. Bizim takimda hic sut ceken olmadigi icin işe yarayabilir
Aynen ama ben daha cok hizli koşan basan oyuncular istiyorum. Emre bedava oldugu icin ve maasi dusuk olursa begenmeme ragmen pek karsi cikmamYerli soso tarzi oyuncu
Survivor sonrası Sercan'ı almak lazım hızından bir şey kaybetmemiş rotasyonda iş yapar
Fb den bjk den Halay cekerek kaciyorlar , bizde üzülerekEkli dosyayı görüntüle 84397
Ekli dosyayı görüntüle 84398Ekli dosyayı görüntüle 84399
Ayrılıkları hiç sevmeyen biri olarak şu görüntü beni hem üzdüi, hem sevindirdi.. Seviyorlar ağa bizi, kulübü, ülkemizi.
Yolun açık olsun güzel adam.
Öff öfff