Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Elabdellaoui Luyindama Marcao Saracchi
Wanyama Seri
Feghouli Mendy Onyekuru
Falcao

Orta saha transferleri çok kritik olacak. Seri'yi tekrar kiralamak kaydıyla Lemina ve Belhanda'yı gönderip yerlerine Victor Wanyama, Nampalys Mendy, Bernard Mensah ve Seko Fofana 4'lüsünden en az 2'sini almalıyız. Transferde acil öncelik orta saha mevkisinde olmalı bence.

arkadaşlar bir bilgi geldi izin aldım paylaşıyım

seri için görüşmelerde fulham maddi yönden tatmin olmuyo.. çünkü 30'a falan alalı çok olmadı. takas teklifleri var piyasada. luyindama istiyor fulham üzerine de +2 milyon ama yönetim luyindamayı fpp yüzünden takasta kullanmak istemiyor. bir yol bulunur inşallah

arkadaşlar bir bilgi geldi izin aldım paylaşıyım

seri için görüşmelerde fulham maddi yönden tatmin olmuyo.. çünkü 30'a falan alalı çok olmadı. takas teklifleri var piyasada. luyindama istiyor fulham üzerine de +2 milyon ama yönetim luyindamayı fpp yüzünden takasta kullanmak istemiyor. bir yol bulunur inşallah

Luyimanda icin en az 13m euro

Doğru ve planlı yönetilen bir kulüpte önce satılacak oyuncular belirlenir ve satılır sonra eldeki paraya göre oyuncu alınır

Bunu dusunebilecek ve yapabilecek 1 tek kişi yok kulüpte o yüzden son güne kadar transfer beklemeyin derim

30 yaşında piyasa değeri 13 milyon euro belki 1 sezon kiralayabiliriz ancak bu hareket günü kurtarmak olur. Diğer Sissoko daha mantıklı gibi
değeri düşer onun. mou zaten onun bölgesine 3-4 transfer yapar bize de paslar terim ilişkileri vs. dirsek teması var hafiften. o sisokkoda mantıklı takipte ama bu sisokko tam oturur. başarı endeksli dinamo yatırım
Luyimanda icin en az 13m euro
seri için fulham 17 ye indi 20 den

Luyindama’yı Seri’yle kafa kafaya takas edelim teklifi gelse ne düşünürsünüz?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt