- 6 Ağustos 2009
- 84.276
- 8.479
- 2.568
sisokko seri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sisokko seri
Twitterda birisine aşık oldum duygularım darmadağın...Ula bu aralar çok değişik hareketlerin var. Seni hiç iyi görmüyorum.
olur mu be?...
2021-2022 sezonunda ekibimizin basinda olacak ins.Volkan Demir: Fenerbahce cephesinden, Okan Buruk'a bazi yoklamalar olmus ama Okan Hoca, ben Galatasarayi bekliyorum diye kariyer planlamasina oyle yapmis.
@Murat Kara
Kral geliyor....
Totenham'daki Moussa Sissoko mu yoksa Strasbourg'daki İbrahima Sissoko mu? İkisi de iyi oyuncular diye biliyorum. Oraya bir Melo bulamayız da Fernando'nun 28 yaş civarı versiyonunu bulsak tamamdır.sisokko seri
totenhamTotenham'daki Moussa Sissoko mu yoksa Strasbourg'daki İbrahima Sissoko mo?
Bos bashing yapmaktan kacinalimne dion be
arkadaşlar bir bilgi geldi izin aldım paylaşıyım
seri için görüşmelerde fulham maddi yönden tatmin olmuyo.. çünkü 30'a falan alalı çok olmadı. takas teklifleri var piyasada. luyindama istiyor fulham üzerine de +2 milyon ama yönetim luyindamayı fpp yüzünden takasta kullanmak istemiyor. bir yol bulunur inşallah
Twitter'da nasıl aşık olunuyor anlatır mısın biraz?Twitterda birisine aşık oldum duygularım darmadağın...
30 yaşında piyasa değeri 13 milyon euro belki 1 sezon kiralayabiliriz ancak bu hareket günü kurtarmak olur. Diğer Sissoko daha mantıklı gibitotenham
değeri düşer onun. mou zaten onun bölgesine 3-4 transfer yapar bize de paslar terim ilişkileri vs. dirsek teması var hafiften. o sisokkoda mantıklı takipte ama bu sisokko tam oturur. başarı endeksli dinamo yatırım30 yaşında piyasa değeri 13 milyon euro belki 1 sezon kiralayabiliriz ancak bu hareket günü kurtarmak olur. Diğer Sissoko daha mantıklı gibi
seri için fulham 17 ye indi 20 denLuyimanda icin en az 13m euro
Konuştuğum kızlara aşık oluyorum direktTwitter'da nasıl aşık olunuyor anlatır mısın biraz?![]()
Luyindama’yı Seri’yle kafa kafaya takas edelim teklifi gelse ne düşünürsünüz?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk