Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luyimanda icin en az 10m+ euro olmali, para da pesin gelmeli.

Marcao ve Luyimanda toplam olarak mimum 22m+ euro getirmedikten sonra satmiyalim

arkadaşlar bir bilgi geldi izin aldım paylaşıyım

seri için görüşmelerde fulham maddi yönden tatmin olmuyo.. çünkü 30'a falan alalı çok olmadı. takas teklifleri var piyasada. luyindama istiyor fulham üzerine de +2 milyon ama yönetim luyindamayı fpp yüzünden takasta kullanmak istemiyor. bir yol bulunur inşallah

Jemerson ismini gördüm birkaç yerde. Luyi- seri takas olursa Jemerson (Monaco'da sözleşme bitti) olabilir bedavaya.

Seri eğer seneye olmazsa bile onun gibi pasör birisi mutlaka şart. Yanına da Ndiaye, Fofana tarzı çift yönlü atletik bir orta saha, önüne de Evander, Teixeira tarzı skorer bir orta saha ile her maç keyifli olur.

Muslera
Elabdellaoui Luyindama Marcao Saracchi
Wanyama Seri
Feghouli Mendy Onyekuru
Falcao

Orta saha transferleri çok kritik olacak. Seri'yi tekrar kiralamak kaydıyla Lemina ve Belhanda'yı gönderip yerlerine Victor Wanyama, Nampalys Mendy, Bernard Mensah ve Seko Fofana 4'lüsünden en az 2'sini almalıyız. Transferde acil öncelik orta saha mevkisinde olmalı bence.
bu merkezle olmaz wanyama yerine mendy olur bide gerçek bir 10 numara ofansif yetenekleri yüksek,şut çeken,duran top kullanan vs...

wanyama falan listeden kalıcı çıkartıldı. sakatlık geçmişi olan hiçbir topçu alınmayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt