Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.689
- 11.601
- 1.473
Tiemoué Bakayoko'yu kiralayalım. Chelsea'da bir çok adam var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
???mesjlarımı mı tekrar ediosn kardeşmLuyindama’yı Seri’yle kafa kafaya takas edelim teklifi gelse ne düşünürsünüz?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
seri olmazsa düşünülüyo ama sanmam bu tür statik adamlar özel bir oyuncu profili degilse tercih edilmeyecekTiemoué Bakayoko'yu kiralayalım. Chelsea'da bir çok adam var.
iyi para kazanacağız bu ikilidenLuyimanda icin en az 10m+ euro olmali, para da pesin gelmeli.
Marcao ve Luyimanda toplam olarak mimum 22m+ euro getirmedikten sonra satmiyalim
güzel bir evrenmişLuyindama = Seri + 8 milyon
Ne 2 milyonu anasini satayim
seriyi bir sene daha kiralayıpLuyindama = Seri + 8 milyon
Ne 2 milyonu anasini satayim
Onlar bize 8 veriyorseriyi bir sene daha kiralayıp
sekiz milyon ile 3 tane oyuncu alırız
kazıklanmaya lüzum yok
Zaten amac vermemekgüzel bir evrenmiş
böyle gitsen fulhama masada su vermezler
güzel bir evrenmiş
böyle gitsen fulhama masada su vermezler
arkadaşlar bir bilgi geldi izin aldım paylaşıyım
seri için görüşmelerde fulham maddi yönden tatmin olmuyo.. çünkü 30'a falan alalı çok olmadı. takas teklifleri var piyasada. luyindama istiyor fulham üzerine de +2 milyon ama yönetim luyindamayı fpp yüzünden takasta kullanmak istemiyor. bir yol bulunur inşallah
bana gelmedi bu bilgi bir soruştrimJemerson ismini gördüm birkaç yerde. Luyi- seri takas olursa Jemerson (Monaco'da sözleşme bitti) olabilir bedavaya.
bu merkezle olmaz wanyama yerine mendy olur bide gerçek bir 10 numara ofansif yetenekleri yüksek,şut çeken,duran top kullanan vs...MusleraOrta saha transferleri çok kritik olacak. Seri'yi tekrar kiralamak kaydıyla Lemina ve Belhanda'yı gönderip yerlerine Victor Wanyama, Nampalys Mendy, Bernard Mensah ve Seko Fofana 4'lüsünden en az 2'sini almalıyız. Transferde acil öncelik orta saha mevkisinde olmalı bence.
Elabdellaoui Luyindama Marcao Saracchi
Wanyama Seri
Feghouli Mendy Onyekuru
Falcao
bana gelmedi bu bilgi bir soruştrim