Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Monaco hep ya kiralama bedeli istemiyo ya da az bi kiralama bedeli istiyo.Biz de Ffp bittiğinde bonservisini alacaz büyük ihtimalle.Bize karşı tavırları değişik bi kulüp..
Murat adamlarin tavri olmasi gereken.Ben bu adama yatirim yaptim ve yeni sezonda hocam degerlendirmek istiyor diyor.Kiralicaksaniz 2.5 milyon istiyorum diyor.Bizim hem paramiz yok hem erkeklik yapiyoruz.Kardesim madem alacaksak koy zorunlu opsiyonlu sozlesme al adamı.Paramiz yoksa da alternatif bakacagiz

Ancak yayıncı kuruluş engel olabilir çekiliyorum derse 14 olarak devam eder en azından önümüzdeki sezon

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

SuleymanRodop

Tff’nin yabancı sınırı ile ilgili şu ana kadar aldığı bir karar yok. Oluşturulan bir komisyon bu konuda çalışıyor. Planlama 4 yıllık sürede 8’e indirmek. (Her yıl ikişer eksilterek) Ancak gelecek sezon yine bu yılın kuralları aynen uygulanacak.

Kim doğru söylüyor belli olur yakında. Şu an net olmayabilir yabancı sınırı.

@kaannnn1905: Galatasaray sezon başında southampton dan kiraladığı ve gelecek sezon için 1 yıl daha kiralama kararı aldığı mario lemina yı yaşadığı sık sakatlıklardan dolayı kiralamaktan vaz geçmiş kadro şu saniye 48 sezon sonu 50 kişi olacak

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bugünkü sınır haberinden sonra caner gelmeli

aga caner falan noluyo yaa adamlar rıdvanı monte edip caneri salıyor biz de caneri alıp süleymanı salıyoruz
terim kendine gel artık

@ertansuzgun: Caner Erkin’in Fenerbahçe işinde pürüzler var.

Caner’in yolu Galatasaray’a doğru sapmaya başladı...

Bu arada Fenerbahçe’de alternatif sürpriz bir sol bek hamlesi olabilir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hasan Ali >Caner bence.her mac ceza sahasına 150 orta yapmaktan baska marifeti yok.Savunma berbat.Cirkeflik desen herturlu.Bu sene cok boktan geciyor hakkimizda hayirlisi

Onyekuru için Uefa-Monaco-GALATASARAY arasında görüşmeler varmış, anlaşma olursa (en azından 5 maç için) Onye bizde devam.

Saracchi ve Caner sol bek hattı ha ulan ne tuhaf işler oluyor önlerinde de Arda oynar galiba

Murat adamlarin tavri olmasi gereken.Ben bu adama yatirim yaptim ve yeni sezonda hocam degerlendirmek istiyor diyor.Kiralicaksaniz 2.5 milyon istiyorum diyor.Bizim hem paramiz yok hem erkeklik yapiyoruz.Kardesim madem alacaksak koy zorunlu opsiyonlu sozlesme al adamı.Paramiz yoksa da alternatif bakacagiz
Diğer kiraladığı oyunculara karşı niye böyle değiller?Chadli'yi Anderlecht'e kiralama bedeli olmadan 1 yıl kiralamışlar.Diğer transferleri de öyle.Petrov'un Falcao transferinde çıkardığı zorluklar da ortada..

Bizim kesinlikle yerli sol beke ihtiyacımız var, Süleyman'ın defans kötü diyorlar Emre Taşdemir desen onda defans bile yok. Bizim Umut Meraş'ı almamız lazım kesinlikle ama Caner olmaz hem yaşlı hemde defans olarak berbat. Emin Bayram dışında üst seviyede tutunacak alt yapı oyuncumuz olduğunuda pek düşünmüyorum hepsi tığ gibi çelimsiz tipler nerdeyse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt