Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.722
- 101.904
- 5.238
Severdim la. Bir yamuğu olmadı ne takıma ne taraftara. Ayağı kırıldığında üzülmüştüm.abi aydın google'dan bile bulunmuyo artık nasıl yok olduysa![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Severdim la. Bir yamuğu olmadı ne takıma ne taraftara. Ayağı kırıldığında üzülmüştüm.abi aydın google'dan bile bulunmuyo artık nasıl yok olduysa![]()
konyaya golü attığı zaman benim teyze oğlunun dersane arkadaşıydı, halen adını duyunca evde onu söylerizSeverdim la. Bir yamuğu olmadı ne takıma ne taraftara. Ayağı kırıldığında üzülmüştüm.
Yurtdışında belki ama Türkiye'de yapacak karakterde çirkeflik, ben bilirimcilik yok.konyaya golü attığı zaman benim teyze oğlunun dersane arkadaşıydı, halen adını duyunca evde onu söylerizkargalara da iyi koymuştu. napıyo bilmiyorum ama eğitim alıp altyapı hocalıgı falan yapabilir bence
30 Nisan Elabdellaoui'yi ilk manulonjon yazmisti, Saracchi transferini de aylar once ilk yazan kisi, GS muhabirlerinden daha once bilgi veriyor enteresan
30 Nisan Elabdellaoui'yi ilk manulonjon yazmisti, Saracchi transferini de aylar once ilk yazan kisi, GS muhabirlerinden daha once bilgi veriyor enteresan

Irfan can Nuri sahin Mhyali koç başkanım kupalara ambargo koyacak ekibi oluşturuyor.
Sehic underrated bi kaleci.Muslera ilk devrenin çoğu maçlarında oynamayacaksa gelmesini isterim..Eyüp Yıldız’a göre kaleye Sehic veya Campana gelebilirmiş. Marcao ve Luyindama satılıyormuş. Oraya 1 yerli 1 yabancı stoper düşünülüyormuş. Sol bek için ilk tercih Hasan Ali’ymiş olmazsa Caner veya Umut Meraş. Orta saha için Mensah diyor Lemina yerine. Forvet için Falcao gömderilmek isteniyor oraya Kenan Karaman isteniyor ayrıca Fransa 2.ligde izlenen bir siyahi varmış. Diagne ye İngiltere 2.ligden talip varmış, Belhanda gidiyor.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eyüp Yıldız’a göre kaleye Sehic veya Campana gelebilirmiş. Marcao ve Luyindama satılıyormuş. Oraya 1 yerli 1 yabancı stoper düşünülüyormuş. Sol bek için ilk tercih Hasan Ali’ymiş olmazsa Caner veya Umut Meraş. Orta saha için Mensah diyor Lemina yerine. Forvet için Falcao gömderilmek isteniyor oraya Kenan Karaman isteniyor ayrıca Fransa 2.ligde izlenen bir siyahi varmış. Diagne ye İngiltere 2.ligden talip varmış, Belhanda gidiyor.
ritimli okuyunca burç yorumu gibi oluyo bu hele sondaki belhanda gidiyor kısmıEyüp Yıldız’a göre kaleye Sehic veya Campana gelebilirmiş. Marcao ve Luyindama satılıyormuş. Oraya 1 yerli 1 yabancı stoper düşünülüyormuş. Sol bek için ilk tercih Hasan Ali’ymiş olmazsa Caner veya Umut Meraş. Orta saha için Mensah diyor Lemina yerine. Forvet için Falcao gömderilmek isteniyor oraya Kenan Karaman isteniyor ayrıca Fransa 2.ligde izlenen bir siyahi varmış. Diagne ye İngiltere 2.ligden talip varmış, Belhanda gidiyor.