Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Böyle bir saçmalık yok ya. Bu kodupumun koronası sadece bize vurdu. Şampiyonluğa gitseydik ne olacaktı yani yine de gidecekmiydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Suriyeliye bak kıymete bindi
Göktüğhan’ın aşık olduğu kız Galatasaraylılarla gangbang yapıp, video internete düşmediyse bende bir şey bilmiyorum.
Herif tam bir ezik Galatasaray düşmanı. Anası babası da tam antipatik, tipik FB ismi koymuş: Göktüğhan.
Visca, Irfan, Kaan Ayhan hepsi sizde aynen tamam. Sırada Allah var. Bonservisini Ali Koç halletmiş küçük pürüzler kaldı haydi büyük başkan!
Onyekuru transferinde Onye'nin arkadasiyla sosyal medya'da yaptigi konusmalari paylasmisti, verdigi duyumlar saglam cogunu tutturuyor.Twitter’da @gsarayruhu1905 diye bir eleman var. Her kimse kulübün içinden net bilgiler alıyor. ‘Oyuncunun arkadaşıyla görüştüm’ deyip haber paylaşıyor fakat böyle olmadığına eminim.
Yöneticilerin oğulları var mı? Birinin oğlu olduğunu tahmin ediyorum.
Onyekuru haberini az önce kendisi verdi. Üstüne Ali Naci son dakika geçti. Onyekuru geldiğinde forma numarası 70 olacak dedi. Caner Erkin haberini ilk o verdi.
Kesinlikle birinin oğlu.
alacan bi doblo arkasına yazacan bu lafı iştemüzmin sakatlarin oynadiklari bir kac mac ve gösterdikleri iyi performansin getirisi, abdestsiz kilinan namazdan daha azdir
@Osman SEDEN @Hidayet Sarıdağ @Can Karabacak

Bizde transfer gidenler olmadan netleşmez. fbde ali koç taraftarı heyecanlandırmak için mecbur böyle haberler yayıyor yakında yeni yardım kampanyası bekliyorum. Avrupa önemli değil lig şampiyonluğu önemli deyip ffpyi delecek.Sakatlıklar bir yandan sinir bozucu
Heyecanlandıran transfer haberleri olmaması ayrı sinir bozucu
M.Denizli'nin tabiriyle şu sisli ortamdan bir an önce çıkmamız lazım
müzmin sakatlarin oynadiklari bir kac mac ve gösterdikleri iyi performansin getirisi, abdestsiz kilinan namazdan daha azdir
@Osman SEDEN @Hidayet Sarıdağ @Can Karabacak
Nefret ediyorum başaktan sana patladım reis kusura bakmaadamlar 3 senedir sampiyonluga oynuyor renkdas seyircisiz.Gerisini Sen düsün
İnceTek seyircisinin 80m a bedel olduğu bir takım.
![]()
Falcao'nun yapamadigini kral yapmisti... Rize'nin kendi sahasinda hem Rize'yi hem de Hasan Kartal'i kudurtan MBAYE Diagne...
![]()
Falcao'nun yapamadigini kral yapmisti... Rize'nin kendi sahasinda hem Rize'yi hem de Hasan Kartal'i kudurtan MBAYE Diagne...
100%Cok gömüyoruzds geçen seneki şamplukta payı var baya
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi