Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Luyindama - Marcao

Burasi hic degismemeli.

Etraflarina en kaz onlar kadar performans vericek futbolcular alinmali. Takimda baska kim varsa satilsin.

Muslera
Omar - Luyindama - Marcao - Sarachhi
Fofana - Kaan - Evander
Kalu - Dzyuba - Kilinc

1. Omar 0 - 1.4maas
2. Kaan 5 - 1.8 maas
3. Fofana 6 - 1.7 maas
4. Evander 8 - 1.8 maas
5. Kalu 6 - 1.5 maas
6. Dzyuba - 2.5 maas
Maliyet : 25 milyon avro bonservis
Malkyet : 10.7 milyon avro maas
-----------------------------
1. Belhanda 6
2. Feghouli 7
3. Falcao 3
4. Babel 1
5. Ahmet 0.5
6. Jimmy 0.5
7. Telles 1
8. Diagne 4
Gelir: 23 milyon avro.

Daha satabileceklerimiz var

Sunu yapsan bile muthis is cikarmis oluruz.

Sadece falcao feghouli belhanda toplamda 14 milyon avro para aliyor.

Muslera
Luyindama - Marcao

Burasi hic degismemeli.

Etraflarina en kaz onlar kadar performans vericek futbolcular alinmali. Takimda baska kim varsa satilsin.

Muslera
Fofana - Kaan - Evander
Kalu - Dzyuba - Kilinc

1. Omar 0 - 1.4maas
2. Kaan 5 - 1.8 maas
3. Fofana 6 - 1.7 maas
4. Evander 8 - 1.8 maas
5. Kalu 6 - 1.5 maas
6. Dzyuba - 2.5 maas
1. Belhanda 6
2. Feghouli 7
3. Falcao 3
4. Babel 1
5. Ahmet 0.5
6. Jimmy 0.5
7. Telles 1
8. Diagne 4

bu saracchi ile yola çıkan yayan kalır söyliyeyim. uruguaylı sabri herif resmen, sakarlığı da cabası

Noordin Amrabatı kayserinden 8,600000 euroya alıyoruz .

Malaga kiralıyor bizden 3,00000 euro kiralıyor 1 sene ve 1 sene daha kiralıyor 1,00000 euro sonra bonservisini alıyor 3,500000 euroya . malagaya maliyeti 3,900000 euro. malaga ne yapıyor.

1 sene sonra watforda 8,400000 euroya satıyor malaganın karı 4,500000 euro , daha sonra 8,400000 euroya alan watford napıyor 8,500000 eurya al nasra satıyor karı 1,00000 euro yani bu satış işlemlerinde malaga ve watford zarar etmezken zarar eden GALATASARAY oluyor . bizim hem alırken hem satarken kulübe kazandıran yöneticlere ihtiyacımız var.

Luyindama'yı +20 milyon €'ya satsak 6 milyon €'ya Kaan Ayhan'ı alsak kalan 15 milyonla da Seri ve Fofana'yı alsak...

takımda kalması gereken adamlar list
muslera
luyundama
marcao
onyekuru
belki mariano(cûz’i bir mukavele ile)

kalıcaklar list
muslera
marcao ve luyundamadan biri
ve takımın geri kalanı :crushed:

kalmaz. alakasız kıyaslamalar
1593859837422.webp

bu saracchi ile yola çıkan yayan kalır söyliyeyim. uruguaylı sabri herif resmen, sakarlığı da cabası
Malesef defo sahibi olmiyan futbolcular bize gelmez bu yasta. Takimda herkesin iyi olmadigi noktalari var.

Ve bu cocuk daha 21 yasinda, elbette hata yapicaktir adamdan TAA performansi bekliyemeyiz. Bu adamin daha gelismesine ihtiyaci var, sabretmek lazim.

Inanin ajax'ta izledigimiz De Jong ve Ligt bile zaman inanilmaz hata yapiyordu veyahut salakca fauller aliyordu. Zaman zaman genc yeteneklerde bir formsuzluk olur, sabretmek lazim.

Ben sarachhi'yi begeniyorum, orta saha'da seri devamli tek kalmasa inanin Sarachhi'nin performansi daha'da katlanir. Adam her ileri ciktiginda kimse yerine gitmiyor, mariano'da keza ayni problem.

Bir veyahut iki mac Ömer bunu yapiyordu, sarachhi ucuyordu soldan o yuzden, sonra oda adam oldu kosmamaya basladi.

felipe'yi dün ben söyledim zamanla medyada çıkıcak ama zor yani bel baglamamk lazım. ki biliniyo zaten nasıl bir saygınlıgı oldugu

Malesef defo sahibi olmiyan futbolcular bize gelmez bu yasta. Takimda herkesin iyi olmadigi noktalari var.

Ve bu cocuk daha 21 yasinda, elbette hata yapicaktir adamdan TAA performansi bekliyemeyiz. Bu adamin daha gelismesine ihtiyaci var, sabretmek lazim.

Inanin ajax'ta izledigimiz De Jong ve Ligt bile zaman inanilmaz hata yapiyordu veyahut salakca fauller aliyordu. Zaman zaman genc yeteneklerde bir formsuzluk olur, sabretmek lazim.

Ben sarachhi'yi begeniyorum, orta saha'da seri devamli tek kalmasa inanin Sarachhi'nin performansi daha'da katlanir. Adam her ileri ciktiginda kimse yerine gitmiyor, mariano'da keza ayni problem.

Bir veyahut iki mac Ömer bunu yapiyordu, sarachhi ucuyordu soldan o yuzden, sonra oda adam oldu kosmamaya basladi.
kiralık olduğu için zaman vermeye değmez diye düşünüyorum bonservisi bizde değil. defansif anlamda aşırı zayıf bi oyuncu

Muslera
Luyindama - Marcao

Burasi hic degismemeli.

Muslera
Fofana - Kaan - Evander
Kalu - Dzyuba - Kilinc

1. Omar 0 - 1.4maas
2. Kaan 5 - 1.8 maas
3. Fofana 6 - 1.7 maas
4. Evander 8 - 1.8 maas
5. Kalu 6 - 1.5 maas
6. Dzyuba - 2.5 maas
1. Belhanda 6
2. Feghouli 7
3. Falcao 3
4. Babel 1
5. Ahmet 0.5
6. Jimmy 0.5
7. Telles 1
8. Diagne 4

1) Reports in Italy: West Ham are admirers of Udinese midfielder Seko Fofana. Italian club are expecting offers for the play come Monday. Asking price €17m. https://t.co/a5hwCc1wo5

Fofana icindi bu

2) Yabanci sinirinin oldugu Rusyadan 2.5 maasa free agent Dzyubayi cikarmak da hayalperestlikten ote degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt