- 12 Haziran 2020
- 7
- 2
- 153
Direk aklima o geldi, dua zincirimi baslatsakwestham düşsede kiralasak![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Direk aklima o geldi, dua zincirimi baslatsakwestham düşsede kiralasak![]()
Selçuk karşılaştırmak için çok alt bir tabaka sorun orada abiSelçuk İnan'ın futbol oynadığı yerde,Arda Turan resital yapar.
Kardes benimkisi hayal kurmak zaten, Seri-Kudus-Felipe muazzam olurdu yalnizfelipe'yi dün ben söyledim zamanla medyada çıkıcak ama zor yani bel baglamamk lazım. ki biliniyo zaten nasıl bir saygınlıgı oldugu
bi de ülkede nekadar 1.75 altı velet var hepsini bizim altyapıya almışlar sanki. şöyle 1.80 üstü çocuklara iki rekat top tekniği öğretseler her türlü iş yapar bu kalitesiz ligde.koskoca altyapıda bi tane uzun boylu,kalıplı forvet çıkmaz mıGüzel kardeşim artık bunu birinin söylemesi lazım ki bizim alt yapıdan ancak 3 yada 4 senede 1 veyahut 2 oyuncu çıkar. Gerisi hep boş oyunculardır. Alt yapıya pek güvenmiyorum.
Ben Galatasaray dışında kimsenin ne şampiyon olmasını ne de başarılı olmasını isterim.Bizim matematiksel olarak şampiyonluk şansımız var.Antalyaspor yenebilir.Biz de Trabzonspor'u yendiğimizde diğer 2 takımın da kolay maçları yok.Pes etmek de zaten bize yakışmaz..Neden hamsilerin şampuan olmasını istiyorsun ?
Yabancı sınırı?Muslera
Luyindama - Marcao
Burasi hic degismemeli.
Etraflarina en kaz onlar kadar performans vericek futbolcular alinmali. Takimda baska kim varsa satilsin.
Muslera
Omar - Luyindama - Marcao - Sarachhi
Fofana - Kaan - Evander
Kalu - Dzyuba - Kilinc
1. Omar 0 - 1.4maas
2. Kaan 5 - 1.8 maas
3. Fofana 6 - 1.7 maas
4. Evander 8 - 1.8 maas
5. Kalu 6 - 1.5 maas
6. Dzyuba - 2.5 maas
Maliyet : 25 milyon avro bonservis
Malkyet : 10.7 milyon avro maas
-----------------------------
1. Belhanda 6
2. Feghouli 7
3. Falcao 3
4. Babel 1
5. Ahmet 0.5
6. Jimmy 0.5
7. Telles 1
8. Diagne 4
Gelir: 23 milyon avro.
Daha satabileceklerimiz var
Sunu yapsan bile muthis is cikarmis oluruz.
Sadece falcao feghouli belhanda toplamda 14 milyon avro para aliyor.
Ben Galatasaray dışında kimsenin ne şampiyon olmasını ne de başarılı olmasını isterim.Bizim matematiksel olarak şampiyonluk şansımız var.Antalyaspor yenebilir.Biz de Trabzonspor'u yendiğimizde diğer 2 takımın da kolay maçları yok.Pes etmek de zaten bize yakışmaz..
Ben hep matematiksel şansımız varken şampiyonluğa inanırım..Yok artık harbi daha inanan var mı ?
Sonra Onyekuru'yu neden beğenmiyorsun diyorlar
Bruma'dan sonra sahada topla bulusunca beni heyecanlandiran oyuncu transfer etmedik. Genc, hizli, topla bulusunca akip giden ve calim atabilen kanat oyuncularinin hastasiyiz.
Ekli dosyayı görüntüle 84599
Nihat mı İrfancan mı bilememNihat Kahveci de mi hocanın yardımcılarından olacak..