Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel kardeşim artık bunu birinin söylemesi lazım ki bizim alt yapıdan ancak 3 yada 4 senede 1 veyahut 2 oyuncu çıkar. Gerisi hep boş oyunculardır. Alt yapıya pek güvenmiyorum.
bi de ülkede nekadar 1.75 altı velet var hepsini bizim altyapıya almışlar sanki. şöyle 1.80 üstü çocuklara iki rekat top tekniği öğretseler her türlü iş yapar bu kalitesiz ligde.koskoca altyapıda bi tane uzun boylu,kalıplı forvet çıkmaz mı

Neden hamsilerin şampuan olmasını istiyorsun ?
Ben Galatasaray dışında kimsenin ne şampiyon olmasını ne de başarılı olmasını isterim.Bizim matematiksel olarak şampiyonluk şansımız var.Antalyaspor yenebilir.Biz de Trabzonspor'u yendiğimizde diğer 2 takımın da kolay maçları yok.Pes etmek de zaten bize yakışmaz..

Şaka gibi sene ya, daha 2 hafta önce şampiyonluk hesapları yaparken şuan uefa ya bile gidemicez, bjk ye ikili averajıda verdik. Bu maçtan sonra fb ye de geçilcez.

Hayırlı olsun 6.lık

Muslera
Luyindama - Marcao

Burasi hic degismemeli.

Etraflarina en kaz onlar kadar performans vericek futbolcular alinmali. Takimda baska kim varsa satilsin.

Muslera
Omar - Luyindama - Marcao - Sarachhi
Fofana - Kaan - Evander
Kalu - Dzyuba - Kilinc

1. Omar 0 - 1.4maas
2. Kaan 5 - 1.8 maas
3. Fofana 6 - 1.7 maas
4. Evander 8 - 1.8 maas
5. Kalu 6 - 1.5 maas
6. Dzyuba - 2.5 maas
Maliyet : 25 milyon avro bonservis
Malkyet : 10.7 milyon avro maas
-----------------------------
1. Belhanda 6
2. Feghouli 7
3. Falcao 3
4. Babel 1
5. Ahmet 0.5
6. Jimmy 0.5
7. Telles 1
8. Diagne 4
Gelir: 23 milyon avro.

Daha satabileceklerimiz var

Sunu yapsan bile muthis is cikarmis oluruz.

Sadece falcao feghouli belhanda toplamda 14 milyon avro para aliyor.
Yabancı sınırı?

Son düzenleme:
Ben Galatasaray dışında kimsenin ne şampiyon olmasını ne de başarılı olmasını isterim.Bizim matematiksel olarak şampiyonluk şansımız var.Antalyaspor yenebilir.Biz de Trabzonspor'u yendiğimizde diğer 2 takımın da kolay maçları yok.Pes etmek de zaten bize yakışmaz..

Yok artık harbi daha inanan var mı ?

Bruma'dan sonra sahada topla bulusunca beni heyecanlandiran oyuncu transfer etmedik. Genc, hizli, topla bulusunca akip giden ve calim atabilen kanat oyuncularinin hastasiyiz.

20200704_140905.webp

Ardaya dilenecek kadar ne yaşadınız ya twitterda videolarını falan paylaşan var.Yazık.Popüler kültür bağımlıları.

İrfancan işi ciddi galiba

sosyal medyada sağlam hesaplar dillendiriyor

Arda mi kaldi ya. Yarin hocanin arkasindan is cevirip turkleri yabancilara dusman eder hocanin altini oydugunda gram uzulmem hoca adina. Selcuktan kurtulalim derken arda cikti basimiza.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt