Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrfan Canın mert hakana göre artıları nelerdir?

SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

mhy bütün sezonu 10 numara gibi oynadı, zaten forvetten devşirme. irfan ona göre çok daha çift yönlü oynuyor uzun süredir. 442de bile göbekte oynadı. irfan'ın top tekniği bence kesinlikle daha yüksek, daha skilli oynayan bir tip. solak olması ve oynamaya çalıştığımız şeye alışkın olması artı. bu arkadaşın gidişatı ispanya'da en üstün altındaki takımlarda rahat rahat oynayacak tarzda bir gidişat hayırlısı.

Teknik direktör Mustafa Kaplan: "Fenerbahçe ve Galatasaray´ın Mert Çetin´i kiralamak istediğini biliyorum. Mert Çetin‚ Fenerbahçe´ye transfer olabilir. 2 hafta önce Mert Çetin´in menajeri ile karşılaştık‚ Fenerbahçe ve Galatasaray´ın teklifini doğruladı." (Radyospor

İrfanın aleksice yaptığı ortaya bakin ( orta demek de hata nokta kafaya indirdi ) bizim asist kralı aynı yerden 5-6 kere rakibinin gotune çarptırdı..istersiniz istemezsiniz ama bu herifin yeteneğini görmemek için kör olmak lazim

İrfanın aleksice yaptığı ortaya bakin ( orta demek de hata nokta kafaya indirdi ) bizim asist kralı aynı yerden 5-6 kere rakibinin gotune çarptırdı..istersiniz istemezsiniz ama bu herifin yeteneğini görmemek için kör olmak lazim

yeteneksiz demiyoruz reyiz sadece abartı geliyor bana.Ustelik iki sezondur takipteyim ligin ikinci yarılarında dökuluyor irfan hemde öyle böyle değil.

Orta sahaya İrfan veya benzeri bir adam bonservisiyle almak istiyorsak luyi&marcao dan birini kesinlikle iyi paraya satmak lazım

yeteneksiz demiyoruz reyiz sadece abartı geliyor bana.Ustelik iki sezondur takipteyim ligin ikinci yarılarında dökuluyor irfan hemde öyle böyle değil.
Seyircisiz nedeniyle olabilir. Taraftarla daha motive olur. Hatta Hakan C. da taraftarla daha iyi oynar.

O açıdan bakarsak visca da döküldü geçen yıl son 7-8 hafta bu başakin genel sorunuydu.. bence büyük yetenek irfan ama mental olarak zayıf kalıyor..bir mensahtaki özgüvene sahip değil belki de avcı böyle oynamayı öğretti bir ihtimal belesoglu yüzünden liderlik yönü gelişmedi...

o değil geçen yılın muhteşem duyumcu kadrosu bu sene daha faaliyete geçmedi herhalde
AHMET DENİZCİ ,bombacı mülayim, agazulfoyedek
tadı olmuyor böyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt