Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Keske falcao yerine alsaydik. ben vedati pek begenmem ama yasi musait eli ayagi duzgun her oyuncu satilabiliyor. Kural basit SATAMAYACAGIN OYUNCU ALMAYACAKSIN
maalesef katiliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keske falcao yerine alsaydik. ben vedati pek begenmem ama yasi musait eli ayagi duzgun her oyuncu satilabiliyor. Kural basit SATAMAYACAGIN OYUNCU ALMAYACAKSIN
İrfan Canın mert hakana göre artıları nelerdir?
SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bruma'dan sonra sahada topla bulusunca beni heyecanlandiran oyuncu transfer etmedik. Genc, hizli, topla bulusunca akip giden ve calim atabilen kanat oyuncularinin hastasiyiz.
Ekli dosyayı görüntüle 84599
Bence de.Istesek brumayi cok kolay kiralayabiliriz sanki.
| Teknik direktör Mustafa Kaplan: "Fenerbahçe ve Galatasaray´ın Mert Çetin´i kiralamak istediğini biliyorum. Mert Çetin‚ Fenerbahçe´ye transfer olabilir. 2 hafta önce Mert Çetin´in menajeri ile karşılaştık‚ Fenerbahçe ve Galatasaray´ın teklifini doğruladı." (Radyospor |
sana opsiyonu ile verirlerIstesek brumayi cok kolay kiralayabiliriz sanki.
İrfanın aleksice yaptığı ortaya bakin ( orta demek de hata nokta kafaya indirdi ) bizim asist kralı aynı yerden 5-6 kere rakibinin gotune çarptırdı..istersiniz istemezsiniz ama bu herifin yeteneğini görmemek için kör olmak lazim
Seyircisiz nedeniyle olabilir. Taraftarla daha motive olur. Hatta Hakan C. da taraftarla daha iyi oynar.yeteneksiz demiyoruz reyiz sadece abartı geliyor bana.Ustelik iki sezondur takipteyim ligin ikinci yarılarında dökuluyor irfan hemde öyle böyle değil.
yeteneksiz demiyoruz reyiz sadece abartı geliyor bana.Ustelik iki sezondur takipteyim ligin ikinci yarılarında dökuluyor irfan hemde öyle böyle değil.
Seyircisiz nedeniyle olabilir. Taraftarla daha motive olur. Hatta Hakan C. da taraftarla daha iyi oynar.
Takimca dokulduler ama. Kolay degil 35 milyon taraftara karsi oynamak. Allah var her yerden baski yedilerGeçen sezon da dökuluyordu.
Yalnız yerli kontejanı olması farklı aynenİrfan Can = Belhanda
Sadece beyinsiz + karaktersiz olmamasi ile. Taraftarina küfür etmeyen mal mal kirmizi yemeye n. Büyük maclarda da iyi oynayarakİrfan Can = Belhanda
Ligde rakibinden oyuncu alırsan kazık yersin %100.gscimbom tayfa lütfen İrfan Can'ı bir tarafımıza saplatmayın mazallah bizimkiler gaza gelir 10m bonservis + 3 milyondan 4 yıllık yapıştırıverirler.