Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.740
- 101.916
- 5.238
Kiralık oyuncu istemerük artık. 1-2 tık altı olsun ama bizim olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Irfan copu icin 12 ve bir sonraki satistan pay? En az verilen ornekler kadar kazik olur.Bizde bazen mantik basini alip gidiyor.
Amrabat 8 milyon
Djiagne 13 milyon
Derken 10 milyon irfancan icin cok mu fazla ve mantiksiz mi kaliber.
Yabanciya 5 milyon yillik verecegime yerli ve kendini bu yasinda kanitlamis bir irfancan icin 12 milyon + birsonraki satis payindan kar payisindan 15% e kadar kabullum.
Alsak bile en fazla 3 sezon tutabiliriz bence.
Adamdır@Can Karabacak adam mıdır?
Bana kuş gibi geldi???Adamdır
7 + kârdan yüzde 10 olur ama vermezler bize.Irfan copu icin 12 ve bir sonraki satistan pay? En az verilen ornekler kadar kazik olur.
Azıcık değişik ama değildir.Bana kuş gibi geldi???
Sen kefilsen renktaş tamamdır konuyu kapatıyorum.Azıcık değişik ama değildir.
Bana kuş gibi geldi???
Yok üstüne gidebilirsin hakediyorSen kefilsen renktaş tamamdır konuyu kapatıyorum.
Adam kuş değilse de kuş gıcıklığına sahip.Yok üstüne gidebilirsin hakediyor![]()
Doğru söylüyor valla @Can KarabacakAdam kuş değilse de kuş gıcıklığına sahip.
Adam kuş değilse de kuş gıcıklığına sahip.
realist + objektif oldugum içindir abi, gerçekleri söylemeyi pembe yalanlara tercih ederim ve böyle olunca da sevilmemem normaldirDoğru söylüyor valla @Can Karabacak
Lan Belhanda'nın neresi objektif ve realist! Anası bu kadar savunmazrealist + objektif oldugum içindir abi, gerçekleri söylemeyi pembe yalanlara tercih ederim ve böyle olunca da sevilmemem normaldir
Hayırdır hoca bi yere mi gidiyor.
:red:Evet sıkıntım var napican dövücen mi?