Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 temmuz 2008'de kaybettiğimiz eski tff başkanı hasan doğan'ı özlem ve rahmetle anıyorum
Hasan Doğan'ın son <font color='#0000ff'>KARELER</font>'i - Tüm ...

Transfer çalımı haberi olabilir ama ligdeki transferleri genelde biliyo..

Okan(Muslera)- Omar- Emin- Abraham(Marcao)- Umut Meraş- Seri- Salih Özcan- Kevin Stoger- Ivan Angulo(Bukari)-Emre Kılınç- Falcao(Diagne-Adolfo Gaich) Bu tarz bir kadro kurulursa ben tamamım ki çok rahat kurulabilir bence burada satılacak oyuncularda iş bitiyor.

Uzulerek soyluyorumki, su 4 senenin icinde inanilmaz paralari cope attik. Cok ucuz rakamlara oyunculari bulup, inanilmaz katki saglayan adamlari bulmak zorundayiz. Bunu yapamamiz 3 nedeni var, ve surekli Super ligden oyuncu almak bunu da kanitlaniyor.

Burda 3 secenek ortaya cikiyor.

1. Emre Utkucan ve ekibi cok kotuler ve Hocanin istedigi profilde oyuncu bulamiyorlar.
2. Scout ekibin sucu yok ve Terim sadece kendi istediklerini almak istiyor. (Irfan can, Arda vesaire)
3. Yonetim uzak yol olan, ve guney amerika yada daha uzak ulkelerden transferlere ugrasmak istemiyor, Oyuncunun ulkesine ucmak, Galatasaraya anlatmak, projeleri sunmak, ikna etmek vesaire.

Bu rezil lig de oyle ahim sahim, uber kaliteli oyuncular gerek yok. Bunu Riza calimbay bu sene Sivassporla kanitladi. 10 numara Menemenspordan, sag kanat Boludan, Forvet 36 yasindaki Kone, Gungoren altyapisindan cikmis Hakan arslan, Akhisardan Caner, Umraniyeden Appindangoye.

Bizi gelecekte, taktisyen, hircin, bir hoca lazim. Okan olur, bir yabanci olur. burasi fark etmez. Galatasarayi artik yeni bir kan lazim, hoca suan 67 yasinda, omur boyu burda olmaz. Artik, Marcao, Luyindama tarzi transferler sart oglu sart. Marcao geldiginde, malum spor medyasi adami cop ilan etmisti, adam suan en az 12m euro fiyati.

Şikeciler operasyon yapıyor. Vedat’ı 15’e satıp Irfan’ı alacaklar. Psikolojik savaşı kazanma derdindeler. Yönetim ve Fatih hocanın arasını açmaya da çalışıyor olabilirler.

Oyuna gelmeyin. Irfan’ı alabilsekte almayalım. Çünkü Galatasaray kulübü yerli futbolcuya 10+ bonservis ödemez! Ödememeli. Galatasaray alt yapısına büyük bir darbe olur, çok kötü olur.

Böyle bir hata yapmayın.

İrfancan ile ilgili gördüğüm haberleri burada paylaşmam transferine inandığım anlamına gelmesin
Vermezler. Ve zamanımızı boşa harcamaya değmez
Hele hele tek bir isimde takılıp kalmaya hiç değmez

ÖZEL

Aslan yüzü

Arda Turan, Galatasaray’da!

⏱

Süre: 2 Yıl

Para çantası

Yıllık Ücret: Yok

Kanatlı para

Maç Başı: 25 B €

Dolar işaretli banknot

Şampiyonluk Bonusu: 250 B €

Transfer çalımı haberi olabilir ama ligdeki transferleri genelde biliyo..

Bu yavşak böyle diyorsa bilin ki şikeci köpekler çoktan işi bitirmişler.
Aklınca o fındık kadar beyinleri ile bize çalım attık algısı yaratmak istiyorlar olmayan beyinlerine soktuklarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt