Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
12 sene olmuş burada. her sene yazıyorum bıkmadan , yine yazıcam.

Altyapı denildiğinde yerli futbolcu akla geliyorsa ne bizden ne diğer Türk kulüplerinden bir cacık olmaz.

Elin ajax ı Hollandalı, barca sı İspanyol mu dolduruyor sanıyorlar anlamıyorum ya.

Abi hiç mi futbol okulun olmaz yurt dışında. Hadi okulun yok orda bari getir altyapına getir yüzlercesini dene ya nolcak ne kaybedeceksin

50 afrikadan, 50 asyadan, 50 kuzey avrupadan, 50 güney amerikadan getir kampa al bişiler yap. 1-2 tanesi bile tutsa kardır sana ya.

Tutturmuşlar altyapıdan türk çıkmıyor. Dünyada bir tek bizde var bu algı anasını satıym

12 sene olmuş burada. her sene yazıyorum bıkmadan , yine yazıcam.

Altyapı denildiğinde yerli futbolcu akla geliyorsa ne bizden ne diğer Türk kulüplerinden bir cacık olmaz.

Elin ajax ı Hollandalı, barca sı İspanyol mu dolduruyor sanıyorlar anlamıyorum ya.

Abi hiç mi futbol okulun olmaz yurt dışında. Hadi okulun yok orda bari getir altyapına getir yüzlercesini dene ya nolcak ne kaybedeceksin

50 afrikadan, 50 asyadan, 50 kuzey avrupadan, 50 güney amerikadan getir kampa al bişiler yap. 1-2 tanesi bile tutsa kardır sana ya.

Tutturmuşlar altyapıdan türk çıkmıyor. Dünyada bir tek bizde var bu algı anasını satıym
Yabancı sınırı böyle mecbur bir algı yaratıyor işte. Kaliteli yerli bulamayan kulüpler altyapılardan medet umuyor ve yerli futbolcu kaynağı olarak görüyor.
Sistemin kendisi bir saçmalık zaten.

Tam bir kolpa bu geçen sene Arda'yı getirmek için can siperane çalıştı şimdi gene çalışıyor birde Fatih hocayı aradım bilgi aldım demez mi yahu Fatih Terim'in en titiz olduğu konu dışarıya bilgi sızması bu konuda çokta bedel ödetti hoca buna şunla ilgileniyoruz bunla ilgileniyoruz diyecek 😂

Screenshot_20200705-003329_Chrome.webp
12_devlerin-gozdesi-burak-kapacak-bonus-olarak-gonderildi_15899072881.jpg

Kendisini ekibimize davet edelim.

Arda Turani Galatasarayli olarak cok severim ama Takimda görmek istemiyorum!

Eger Fatih Terim , Mustafa Cengizin Vetosundan sorna yinede bu adami getirirse Benim gözümden düser, kusura bakmasin.

Ozaman Baskan koymican, zaten herseyi ben yapiyorum, Galatasaray tapulu malim desin bitsin bu is.
Nezamandan Nero bir Teknik Direktör, Baskandan daha kuvetli.
Ünal Aysal kokusu var yine Havada...

Arda Turani yardimci olarak al Eyvallah ama Futbolcu diye getirirsen Affetmem.
Yine mi 1 Puanla Avrupada dönmek istiyorsun...

Tarihimizin belki de en kritik en önemli transfer dönemi hata yapma lüksümüz yok denecek kadar az, yapılan her transfer nokta atışı olmalı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@evrturhan: Arkadaşlar Fatih hocam ile birebir konuşmam da söyledi bana,telefonda değil yüzü yüze bizde..Arda gelecek inşallah dedi gelsin has Galatasary’lı oğlum dedi,sonrada burda görev alır dedi..İrfan Can’ı da çok beğendiğini ve istediğini söyledi..Bırakın başkalarını siz..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bugun yerli topcularla yasadigimiz cok sayida sorunun ve ihanetin temelinde arda gibi bir galatasarayliya bile sahip cikamamak yatiyor. Bazilari neyse de sen boyle birini daha gencken acun-aziz gibilerin eline birakirsan genel manada getirdigi sonuclara katlanirsin. Bu bir bakis acisi degisimi olur umarim. Ozan Kabak giderken soylenenleri de hatirlayalim mesela, hangi futbolcu bu kadar akli karisik ve dalgali bir takim yonetimi gormek ister ki? Galatasaraylilik kulturu herkesi dislayarak korunmaz da yuceltilmez de, umarim bundan sonra hakeden, ben Galatasarayliyim diyeni is isten gecmeden, dogru zamanda sahipleniriz.

irfan küçük maçların oyuncusu hiçbir büyük maçta sazı eline aldıgını görmedim ucuza da gelmiyceğine göre istemezik

Evren niye sallasin ki?
Fatih Terim ve yonetimle arasi iyi, neden bozsun? Ayrica Arda transferi de gizli degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt