Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oncelikle Sana nemerti kac dakka izledin?
sanane diyip cevap vermişsin kardeşim sen de böyle bir delikanlısınOncelikle Sana ne
Soruna gelirsek
2 tane full 90 dakika
1 tanesi ingiltere u 21 ve o macta sahane oynamisti. Zaten o mactan beri siklikla onerdim.
Su lanet uslubunu da degistir ya da hic alinti filan yapma
Dembaba nın yaptıklarını düşün.bi de mandzukic kalitesinde 1.90 lık adamın bu ligi ne hale getireceğini düşün.kesinlikle almalıyız.Mandzukic Galatasaray haberleri var yurt dışı basında. Nedir son durumu araplara gittikten sonra hiç izlemedim şahsen
Sakatao dan bize fayda yok.
Ağustosta başlayacak ligin transfer sezonunun ağustosta başlaması gibi bir saçmalıkla karşı karşıyayızBu transfer donemi tatmin etmeyecek belli ki
Ağustosta başlayacak ligin transfer sezonunun ağustosta başlaması gibi bir saçmalıkla karşı karşıyayız
Çok ilginç bir dönem olacak
çok olmaz mı 2 milyon euroİrfancan için verilmesi gereken maksimum bonservis 2 milyon Euro olmalı 1,5 milyon Euro ile pazarlığı açalım oyuncunun maaşı da yıllık 5 milyon TL olmalı neredeyse 1 milyon Euro ediyor bu rakamların üstü parayı çarçur etmek olur.
Bilmiyorum ki. Avrupa ülkeleri yine aynı zamanında başlatacakmış galibaLig ağustos ayında mı başlayacak renktaş, bence eylülü bulur.
Bilmiyorum ki. Avrupa ülkeleri yine aynı zamanında başlatacakmış galiba