Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
İyi tabi ki hem de Türk oğlu Türk. Kontenjan malumakbaba cokmu iyi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi tabi ki hem de Türk oğlu Türk. Kontenjan malumakbaba cokmu iyi?
Dogrusunu soylemek gerekirse ben Akbaba'yi hic sevmiyorum. Surekli miy miy ve her 2li mucadele'de yerde kaliyor.akbaba cokmu iyi?
Arkadaşlar selam.
Fener, Moussa Wague'yi kiralık alıyormuş.
Oyuncu resmi Twitter hesabından Fener ile ilgili twiti beğenmiş.
Ne diyorsunuz iş yapar mı Türkiye'de?
Tabiki de hayır. Fransa ve Almanya bir ve ikinci liglerini takip ediyorum. Defalarca yönetimi etiketleyerek yazdım bu ve bunun gibi onlarca oyuncuyu.Merhaba bunu sormak için üye olmadınız umarım
Arkadaşlar selam.

Galatasaraylıymış..![]()
Maestro'yu ekibimize davet edelim
Ben de çok sefer hoca önerisinde bulundum. Beni de kaale almadılar kardeş.Tabiki de hayır. Fransa ve Almanya bir ve ikinci liglerini takip ediyorum. Defalarca yönetimi etiketleyerek yazdım bu ve bunun gibi onlarca oyuncuyu.
Kaale alınmadım o yüzden buraya da sormak istedim.
Kiralık yüzlerce nimet var bizim gibi takımlar için. Az paraya çok iyi oyuncular var. Yeter ki scouting düzgün olsun
MerhabaTabiki de hayır. Fransa ve Almanya bir ve ikinci liglerini takip ediyorum. Defalarca yönetimi etiketleyerek yazdım bu ve bunun gibi onlarca oyuncuyu.
Kaale alınmadım o yüzden buraya da sormak istedim.
Kiralık yüzlerce nimet var bizim gibi takımlar için. Az paraya çok iyi oyuncular var. Yeter ki scouting düzgün olsun
Tek seferde mundar etmeMerhaba
Hintlilerle hiç hukukun oldu mu.? Aynı ortamda bulundun mu ? Hintlilere pis demek ırkçılık değildir. Bir insana pis hintli demiyorum. Pis insan diyorum. Burada bir ırkçılık söz konusu değildir.He yav he irkcilik hintlilere pis demek serbest araplara tembel disiplinsiz demek yasak ben arabin topcusunu istemiyorum gitsin colde arap yarimadasinda oynasinlar bu irkcilik ise irkciyim kabul
Arkadaşlar selam.