Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hasan hüseyini neden daha transfer etmedik

Arkadaşlar selam.
Fener, Moussa Wague'yi kiralık alıyormuş.
Oyuncu resmi Twitter hesabından Fener ile ilgili twiti beğenmiş.

Ne diyorsunuz iş yapar mı Türkiye'de?

He yav he irkcilik hintlilere pis demek serbest araplara tembel disiplinsiz demek yasak ben arabin topcusunu istemiyorum gitsin colde arap yarimadasinda oynasinlar bu irkcilik ise irkciyim kabul

hasan-huseyin-acar-1567509495.jpg

Maestro'yu ekibimize davet edelim

Merhaba bunu sormak için üye olmadınız umarım
Tabiki de hayır. Fransa ve Almanya bir ve ikinci liglerini takip ediyorum. Defalarca yönetimi etiketleyerek yazdım bu ve bunun gibi onlarca oyuncuyu.
Kaale alınmadım o yüzden buraya da sormak istedim.

Kiralık yüzlerce nimet var bizim gibi takımlar için. Az paraya çok iyi oyuncular var. Yeter ki scouting düzgün olsun

Arkadaşlar selam.
Fener, Moussa Wague'yi kiralık alıyormuş.
Oyuncu resmi Twitter hesabından Fener ile ilgili twiti beğenmiş.

Ne diyorsunuz iş yapar mı Türkiye'de?

İş yapmaz, çöppppppp, fb parasını boşa harcamış olur, kesinlikle uzak durulması gerekiyor, boş oyuncu :asd: :asd: :asd: :asd: :asd:

Tabiki de hayır. Fransa ve Almanya bir ve ikinci liglerini takip ediyorum. Defalarca yönetimi etiketleyerek yazdım bu ve bunun gibi onlarca oyuncuyu.

Kiralık yüzlerce nimet var bizim gibi takımlar için. Az paraya çok iyi oyuncular var. Yeter ki scouting düzgün olsun
Ben de çok sefer hoca önerisinde bulundum. Beni de kaale almadılar kardeş.

Merhaba

He yav he irkcilik hintlilere pis demek serbest araplara tembel disiplinsiz demek yasak ben arabin topcusunu istemiyorum gitsin colde arap yarimadasinda oynasinlar bu irkcilik ise irkciyim kabul
Hintlilerle hiç hukukun oldu mu.? Aynı ortamda bulundun mu ? Hintlilere pis demek ırkçılık değildir. Bir insana pis hintli demiyorum. Pis insan diyorum. Burada bir ırkçılık söz konusu değildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt