Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao'nun durumu zaten gelmeden öncede belliydi adama kızmaya gerek yok. Monaco'da chelsea'de yasadığı sakatlıklar ortada, Galatasaraya özel bir durum yok.

Taraftar olarak isim transfer istedik ve geldi. Katkı olarak bunların yasanacağını ön gören cok insan vardı.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beğenmediğimiz DİAGNE devre arasında 12 lig maçında 3 kupa maçında oynamış kasımpaadan kalma kırmızı kart cezası ve sadece kasık sakatlığından bizde 4 maç kaçırmış ben inanıyorumki DİAGNE güzel bir kamp geçirirse as forvetimiz olacaktır sadece ona pas taca adamlar almalıyız kanat ve orta saha olarak

Leminayi niyre alalim ayda 2 mac oynuyor 1inde sakatlanip çıkıyor. Ayrica dunyada saydiklarindan baska yiginla topcu var artik piyasada olmayan tanidik olmayan isimler alinmali
dikisleri tuttuklari icin, ayrica teknik ekibimiz herdefasinda 12den vuramiyor malesef, hata üzerine hata yapiyorlar, o yüzden tanidik bildik yaslarida genc olunca bana cazip geliyor.

Beğenmediğimiz DİAGNE devre arasında 12 lig maçında 3 kupa maçında oynamış kasımpaadan kalma kırmızı kart cezası ve sadece kasık sakatlığından bizde 4 maç kaçırmış ben inanıyorumki DİAGNE güzel bir kamp geçirirse as forvetimiz olacaktır sadece ona pas taca adamlar almalıyız kanat ve orta saha olarak
diagne nin sorunu kamp değil zaten kör ölür badem gözlü olur misali neyini övüyoruz anlamıyorum forumca küfür edip gittiğinde sevindiğimiz adamı...

EcUsk95WAAA7S7O

yeni sezon formamız bu şekilde olacakmış

Önümüzdeki sezon nasıl olur bilmem ama bu sezon için bana sorarsanız Diagne, Falcao'dan çok daha fazla katkı verirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt