Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
linnes ve ahmet'i yollamak lazim artik. kac sezondur buradalar ama bir baltaya sap olamadilar. forvet almayi beceremeyeceklerse diagne'yi affetsinler, süper lig'de 20 golün altina düsmez o adam. elin sakatini alacaklarina bu kalsin daha iyi. andone+falcaonun maliyeti skandal resmen, 0 katki aldik. bana kalsa diagne'yi falan alayini yollar sifirdan kadro yaparim imkanlar dahilinde yasli topcu almadan.
diagneye rakibe defans görevi yapan adam gibi adam denildi, adama etmedikleri bırakılmadı. Brugge'de fena top oynamadı, sadece penaltı salaklıgı yapmasa bonservisi alınırdı.Bana göre iyi ki yapmış bu adamı bari kullanalım diyecem yerine gelecek oyuncular acaba adama pas atacak mı ?

maicon yaş 31
donk yaş 34
mariano yaş 34
şener yaş 30
selcuk yaş 35
belhanda yaş 30
babel yaş 33
feghouli yaş 30
jimmy yaş 31
nusret (falcao) yaş 34
adem yaş 32

yaşlı ordusunu satarsak helal bize

Donk, Mariano, Adem 1 yıl daha kalabilir. Gerisini mandal karşılığı değişebilirim.

30 yas üstü oyunculardan Muslera ve Adem kalsin. Diger cöplerin hepsini gönderebiliyorsak Mariano veya Donk ikisinden biri 500 bin euro'dan 1 sene daha kalmasi gündeme gelebilir. Istedikleri zaman bunlar gayet top oynayabiliyor.

Ben artik götü kalkmayan kanat, sut cekmekten aciz ofansif orta saha oyuncusu ve vücudu iflas etmis forvetler görmek istemiyorum. Fisek gibi oyuncularla oynamaliyiz. Pas oyunu falan bunlar hikaye. Kanat diye 30 üstü adam alip onu da forvette kullanmaya yeltenmemek lazim. Sacma sapan isler bunlar.

herkese 1 yıl kalabilir diyoruz, adamlar daha iyisini buluyor. Bu yanlışı bırakalım artık

Donk'tan iyi çok yönlü alternatif, Mariano'dan iyi bek, Adem'den iyi kenar golcüsü bulabileceğimizi düşünmüyorum. Yeri kolay doldurulabilir adamlar değil bunlar, hele Donk ve Mariano. Adem de şu şartlarda beleşe oynuyor resmen, bu saçma salak kartları yüzünden maç başı anlaşılırsa yerli santrafor alternatifleri içinde kolayca kaybedilebilir bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

Yahu şu Donk'u bir türlü tutmadım gitti arkadaş

Az para da almıyor yani

Lider oyuncu yav. Büyük maçta ihtiyaç duyulunca hem karakter, hem de kalite anlamında sırıtmıyor çoğunlukla. Bence de az almıyor ama 2 katını verdiğimiz yaşıtı Babel'in bu takıma verdiklerini görünce Donk'u baştacı yapmak icap ediyor. Son 3 yılda çok takımın adamı oldu artık, kaptanlığa kadar yükseldi. Yerine yakın kalite adam buluruz ama bilhassa karar maçlarında aynı karakteri revize edebilir miyiz emin değilim.

Donk'tan iyi çok yönlü alternatif, Mariano'dan iyi bek, Adem'den iyi kenar golcüsü bulabileceğimizi düşünmüyorum. Yeri kolay doldurulabilir adamlar değil bunlar, hele Donk ve Mariano. Adem de şu şartlarda beleşe oynuyor resmen, bu saçma salak kartları yüzünden maç başı anlaşılırsa yerli santrafor alternatifleri içinde kolayca kaybedilebilir bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.
Adem görüşüne saygı duyarım. ama donk konusunda maaş indiriminde bile 1m alacagı konuşuluyor o kadar etmiyor kimse kusura bakmasın kasımpaşada daha ucuz oynuyordu. Mariano 1 maç iyi 10 maç kötü. Görüşüne saygı duyuyorum, benim görüşüm böyle

C8605B6B-1683-49A1-A72E-EDAD8AB6148B.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt