- 6 Ağustos 2009
- 84.276
- 8.479
- 2.568
maçtan sonra şimdi kafalar karışmasın@Yunus Emre duyum atsada ortalik karissa biraz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maçtan sonra şimdi kafalar karışmasın@Yunus Emre duyum atsada ortalik karissa biraz
raporladım
bugün de ölmedik be kemalimölmedin mi lan Sen daha nasilsin gözümmmm
bu lavuk bjk macında da yokmuş herhaldeKayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, transferin gözde ismi Bernard Mensahiçin Beşiktaş ile görüştüklerini açıkladı. Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, transfer kulislerinin popüler ismi Bernard Mensah için Beşiktaş ile görüştüklerini itiraf etti.
Gözbaşı ayrıca sezon sonuna kadar Bernard Mensah'ın transferinin nasıl neticeleneceğine dair konuşmayacağının da altını çizdi.
TRT Spor'a konuşan Berna Gözbaşı, "Mensah için resmi olarak Beşiktaş ile görüştük. Lig bitene kadar sonuç ile ilgili bir şey söylemek istemiyorum." ifadelerin kullandı.
cezalıydı kardşeim az futbolla ilgileninbu lavuk bjk macında da yokmuş herhalde
iznin olursa dün bana söylediğin ismi açıklamak isterimmaçtan sonra şimdi kafalar karışmasın
bugün de ölmedik be kemalim
sen napıyon evlendin mi
hayır kardeşim ben derdim de maç var önemli maç hem gelir hem prestij için. başa belaiznin olursa dün bana söylediğin ismi açıklamak isterim
sen biliyor musun ki o ismi
her neyse lig bitmeden ztn yazamam
Bizim ligden mi?
10 numara transferi yapılmaz herhalde Emre düşünülüyor orası için
Aslında Emre yi merkeze çekip oraya transfer yapabiliriz
Okan Hocamiz hakkindaki dusuncelerin neler rengim
Okan'ı sevmem ama teknik adamlığını beğeniyorum. 1-2 sene dayanır fener-bjkye falan zıplamazsa Terim sonrası benzer işler yapabiliriz kendisiyle.Okan Hocamiz hakkindaki dusuncelerin neler rengim