Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşin özeti bu arkadaşlar yeni oyuncusu eski oyuncusu yok yaşı falan takılmayın.
Yabancı sınırı resmen değişti!
2020-21
Kadroda 14 yabancı
Sahada 8 yabancı
2021-22
Kadroda 12 yabancı
Sahada 7 yabancı
2022-23
Kadroda 10 yabancı
Sahada 6 yabancı
Gecmis olsun. Allah bir daha yasatmasinAylardır Malatya'da deprem oluyor. Adam akıllı rahat yattığımi bile hatırlamıyorum. Panik atak vardi simdi artarak devam ediyor. 1 saat önce yine oldu. Uzmanlari dinleyince daha da karamsar oluyorum. Öncü mu onu da bilmiyoruz. Eve güvenmekten başka bir yol yok.
Herkesin morali bozuldu.
Tribunde diye bir durum soz konusu degil. Geri kalan yedekte durabiliyor14 yabancı sahada 8 yabancı dedin bari bırak öyle devam etsin bi halt ettin öyle kalsın giderek düşürme,bide 8 yabancıyı sahaya sürdük en azından diğer yabancılar kulübede olsun tribündeki yabancının kime ne faydası var..
MusleraEmre Kılınç
Nuri Şahin
Arda Turan
Bu 3 ismin takımda olacağını düşünüyorum
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kounuşucak ne kaldı ki renktaş ya
mevcut kuralda 12 yabancı maç kadrosunda yer alıyodu yedekte durabiliyosa kötünün iyisi en azından..Tribunde diye bir durum soz konusu degil. Geri kalan yedekte durabiliyor![]()
8+2+2+2 gibi saçma şeyler çıkabilirdi bunlardan şükretmek lazım o durumdayım ben,bide yedekteki 6 yabancıdan birini oyuna almak için illa yabancı çıkarmak lazım sanırım o ağır saçmalık olacak..8 yabanci sahada, 6 yabanci yedekte, dalga gecer gibi bir kural