Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşin özeti bu arkadaşlar yeni oyuncusu eski oyuncusu yok yaşı falan takılmayın.

Yabancı sınırı resmen değişti!

2020-21

Kadroda 14 yabancı
Sahada 8 yabancı

2021-22
Kadroda 12 yabancı
Sahada 7 yabancı

2022-23
Kadroda 10 yabancı
Sahada 6 yabancı

En geç 2022 sezonu başlamadan yine değiştiriler bunu.

14 yabancı sahada 8 yabancı dedin bari bırak öyle devam etsin bi halt ettin öyle kalsın giderek düşürme,bide 8 yabancıyı sahaya sürdük en azından diğer yabancılar kulübede olsun tribündeki yabancının kime ne faydası var..

Futboldan anlayan insanlar bu işin başına geçmelidir. Yüce kitabımız Kur'anı Kerim bile işi ehline verin diyor. Bu iş bilmezler ile daha iyisi olmaz.

Aylardır Malatya'da deprem oluyor. Adam akıllı rahat yattığımi bile hatırlamıyorum. Panik atak vardi simdi artarak devam ediyor. 1 saat önce yine oldu. Uzmanlari dinleyince daha da karamsar oluyorum. Öncü mu onu da bilmiyoruz. Eve güvenmekten başka bir yol yok.
Gecmis olsun. Allah bir daha yasatmasin

14 yabancı sahada 8 yabancı dedin bari bırak öyle devam etsin bi halt ettin öyle kalsın giderek düşürme,bide 8 yabancıyı sahaya sürdük en azından diğer yabancılar kulübede olsun tribündeki yabancının kime ne faydası var..
Tribunde diye bir durum soz konusu degil. Geri kalan yedekte durabiliyor :)

takımımızın teknik direktör koltuğu neden hala boş sayın başkan!!!

Yabancı sınırı koyarak bizi futboldan soğutuyorlar
Bari adam gibi sınır koyun
Toplam 9 yabancı olsun 2 tane alt yapıdan oynatma zorunluluğu getirirsin

lutfen koronavirusu tamamen turk futbolunu kanser edip turkiye topraklarindan yok etsin.. Artik bu ulkede futbol oynanmasin yeter.

1 sezonluk 8e kanmamak lazım şu anda ilk 11 oynayabilecek 4 adam gelecek sezon net oynamaya başlayacak 2 adam almak lazım.
Seçenekleri değerlendirirsek;
Kaan Ayhan 11 oynayabilir
İrfan Can 11 oynayabilir
Salih Özcan 1 sezon sonra 11 oyuncusu olabilir
Emre Kılıç duruma göre 11 veya yedek
Berat Özdemir 1 sezon sonra 11e hazır olur
Mehmet Özcan 1 sezon sonra 11e hazır olur
Yerli Kaleci Kaliteli yerli kaleci ben görmedim Belki Volkan Babacan Muslere gelene kadar kaleye geçip sonra yedek bekleyebilir.
Caner Erkin yoklukta 3 5 2 formasyonunda 11 oynayabilir (sevmediğim bir oyuncu fakat seçenek olarak değerlendirdim)
Arda Turan Nasıl olsa geldi gibi duruyor rotasyon oyuncusu olur

Bunların arasından bağlayabildiğimizi bağlamak lazım. Arda Turan hariç. 6sını almak gerek.

Ayrıca ne Luyindama ne Marcao satılmamalı. Zaten stoper eksiğimiz var.
Forvet için hiç aksiyona gerek yok zaten alamıyorlar Diagne Falcao lig için yeterde artar bile.
Sağbek Mariano düşük sözleşme ile kalabilir. Kaan Ayhan gerektiğinde yedekler.

8 yabanci sahada, 6 yabanci yedekte, dalga gecer gibi bir kural

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt