Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek korkuları Galatasaray şampiyon olmasın, Fatih Terim başarılı olmasın bu. Yoksa dertleri futbol mutbol filan değil. Ulan koyar mı bize naparız ederiz bi yolunu yordamını bulur alayınızı yine hoplatırız merak etmeyin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Süleyman Luş izleyen var mı?
Potansiyeli nedir , seneye 11 oynayabilir mi acaba

Son düzenleme:
Sen 3 milyona satarsan dua et. Yabancı sınırı geldiğini dünya alem biliyor artık elindeki yabancıları gönderme mecburiyeti olduğunun farkındalar pazarlık kozun yok artık tok alıcı olacak herkes çünkü artık kadroyu boşaltmaya mecbursun.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen öyle. Kullanmadığın yabancıyı göndermek isteyince bile adam dur bi hele sen tüm sözleşme hakedişimi ver gideyim diyecek

Yani reis bende bayıldığım için yazmadım da şöyle takıma bakıyorum yabancılardan en kolay vazgeçebileceğim Saracchi olurdu veya yeni sağ bekin yerli olması gerekiyor

Tutup Marcao&Luyindama ikilisini bozmaya hiç gerek yok
Muslera yerine yerli bir kaleci ile de devam etmek saçmalık
Orta saha üçlüsünün en az ikisi yabancı olacak
Kanatlardan en az birisi yabancı olacak
Forvet %100 yabancı olacak

Beklerin en azından birisi yerli olabilir Kaan sağ bek Mert Müldür sağ bek olabilir Nazım yedek için iyi bir tercih olabilir Umut Meraş sol bek için bir tercih olabilir becerebilirsek Süleyman Luş 'u A takım düzeyinde oynatmak büyük bir iş olurdu

Tamam çok fazla yerli bek oyuncu havuzu yok kabul ediyorum ama bir şekilde beklerden birisinin yerli olması gerekiyor reis Defans Dörtlüsü + Kaleci ile 5 yabancı hakkımızı harcamak çok mantıklı değil

Ömer Bayram özelinde dedim. Kesinlikle sol bek oynamasına karşıyım. Mecburiyet halinde 1 maç, 45dk, 15dk oynamak ayrı, düzenli oynamak ayrı. Orada olmuyor, oynadığı her maçta gördük bence. As takımda süre almamış olsa dahi Süleyman Luş'u çıkarıp direkt oynatmak bile daha iyidir. En azından yeni bir şey denemiş oluruz. Ömer orta saha rotasyonunda devam etmeli.

Kimseyi satmayın almayında anasını satıym, yine malca hamleler yapcaz belli yani. Elimizdekilerle ffp bitene kadar kansere devam

Okan
Mariano.. Luyindama.. Marcao.. Saracchi
Seri.. Belhanda
Feghouli.. Akbaba.. Emre K.
Falcao

Muslera
Linnes.. Emin.. Donk.. Ömer
Taylan.. Jimmy
Oğulcan.. Arda.. Babel
Diagne - Adem

önüne de ardayı aldık mı sol taraf tamam
Hadi inşAllah..

425

MUSLERA

XXXXX - LUYINDAMA - MARCAO - CANER

EMRE K. - XXXXX - XXXXX - ARDA

OĞULCAN - DIAGNE​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt