Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benfica
Leipzig
Atalanta
Ajax
Bu takimlarin butcesi bizden cok fazla degil. Nasil bizden 5 kat iyi takim kuruyorlar? Bunun cevabi bizi dogru yola sokar
Vedattan iyi turk alinsin hemen
Tek umudum,hoca sınırın gelecegini aylar öncesinde biliyordu ona göre de planlar yaptı bana göre fakat bakalım uygulayabilecekmi?
Çünkü elde inanılmaz fazla çöp var şu anda fenerden sonra kadrosunda en çok çöp olan 2 .takimiz
"Al-Nasr, Galatasaray'dan Maicon'un bonservisini satın aldı." (@hsnyldrm1979)
Vedattan iyi turk alinsin hemen
Benfica
Leipzig
Atalanta
Ajax
Bu takimlarin butcesi bizden cok fazla degil. Nasil bizden 5 kat iyi takim kuruyorlar? Bunun cevabi bizi dogru yola sokar
Öyle olsa eldeki gençler çok daha fazla süre alırdı.Tek umudum,hoca sınırın gelecegini aylar öncesinde biliyordu ona göre de planlar yaptı bana göre fakat bakalım uygulayabilecekmi?
Çünkü elde inanılmaz fazla çöp var şu anda fenerden sonra kadrosunda en çok çöp olan 2 .takimiz
(Türkiye’de ev alan yabancılara vatandaşlık) En az 250,000 (Bir milyon) Amerikan doları tutarında taşınmazı tapu kayıtlarına üç yıl satılmaması şerhi koyulmak şartıyla satın aldığı Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca,
TC Vatandaşlık Kanunu’nun uygulanmasına ilişkin yönetmeliğin, Türk vatandaşlığının istisnai olarak kazanılmasına ilişkin şartları düzenleyen 20’nci maddesine bir bent eklenerek sermaye piyasası araçlarına yatırım yapan yabancılara da vatandaşlık hakkı sağlanması hükme bağlandı. 05.05.2017
(Türkiye’de ev alan yabancılara vatandaşlık) En az 250,000 (Bir milyon) Amerikan doları tutarında taşınmazı tapu kayıtlarına üç yıl satılmaması şerhi koyulmak şartıyla satın aldığı Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca,
TC Vatandaşlık Kanunu’nun uygulanmasına ilişkin yönetmeliğin, Türk vatandaşlığının istisnai olarak kazanılmasına ilişkin şartları düzenleyen 20’nci maddesine bir bent eklenerek sermaye piyasası araçlarına yatırım yapan yabancılara da vatandaşlık hakkı sağlanması hükme bağlandı. 05.05.2017
Biz dediklerin icin ugrasmaliyiz iyi futbol iyi futbolcu gelirHepsinin kendine has ve işleyen taktikleri ve oyun karakterleri var. Ayrıca kaliteli altyapıları, doğru işleyen scout ekipleri ve futbolu bilen yönetimleri var. Ne yazıkkı bizde hiçbiri yok
*Ek olarak bizdeki gibi satılmış köpeklerden oluşan federasyonları yok