Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benfica
Leipzig
Atalanta
Ajax

Bu takimlarin butcesi bizden cok fazla degil. Nasil bizden 5 kat iyi takim kuruyorlar? Bunun cevabi bizi dogru yola sokar

Benfica
Leipzig
Atalanta
Ajax

Bu takimlarin butcesi bizden cok fazla degil. Nasil bizden 5 kat iyi takim kuruyorlar? Bunun cevabi bizi dogru yola sokar

hangisinde falcao gibi süper yıldız var yok çünkü genç alıp yıldız yapıyorlar . Biz taraftar olarak beklentimizi hep bu seviyelerde tutuğumuz için mecbur yönetimler yıldız peşine düşüyorlar .

Tek umudum,hoca sınırın gelecegini aylar öncesinde biliyordu ona göre de planlar yaptı bana göre fakat bakalım uygulayabilecekmi?
Çünkü elde inanılmaz fazla çöp var şu anda fenerden sonra kadrosunda en çok çöp olan 2 .takimiz

Tek umudum,hoca sınırın gelecegini aylar öncesinde biliyordu ona göre de planlar yaptı bana göre fakat bakalım uygulayabilecekmi?
Çünkü elde inanılmaz fazla çöp var şu anda fenerden sonra kadrosunda en çok çöp olan 2 .takimiz

Ona göre plan yaptiysa, arada sirada genclere forma sansi vermek mantikli olmazmiydi?

Benfica
Leipzig
Atalanta
Ajax

Hepsinin kendine has ve işleyen taktikleri ve oyun karakterleri var. Ayrıca kaliteli altyapıları, doğru işleyen scout ekipleri ve futbolu bilen yönetimleri var. Ne yazıkkı bizde hiçbiri yok

*Ek olarak bizdeki gibi satılmış köpeklerden oluşan federasyonları yok

Öyle olsa eldeki gençler çok daha fazla süre alırdı.

Emin'i oynatmamak için Taylan'ı stopere koymuş adam dan bahsediyoruz.

sent via GSC

(Türkiye’de ev alan yabancılara vatandaşlık) En az 250,000 (Bir milyon) Amerikan doları tutarında taşınmazı tapu kayıtlarına üç yıl satılmaması şerhi koyulmak şartıyla satın aldığı Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca,
TC Vatandaşlık Kanunu’nun uygulanmasına ilişkin yönetmeliğin, Türk vatandaşlığının istisnai olarak kazanılmasına ilişkin şartları düzenleyen 20’nci maddesine bir bent eklenerek sermaye piyasası araçlarına yatırım yapan yabancılara da vatandaşlık hakkı sağlanması hükme bağlandı. 05.05.2017

(Türkiye’de ev alan yabancılara vatandaşlık) En az 250,000 (Bir milyon) Amerikan doları tutarında taşınmazı tapu kayıtlarına üç yıl satılmaması şerhi koyulmak şartıyla satın aldığı Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca,
TC Vatandaşlık Kanunu’nun uygulanmasına ilişkin yönetmeliğin, Türk vatandaşlığının istisnai olarak kazanılmasına ilişkin şartları düzenleyen 20’nci maddesine bir bent eklenerek sermaye piyasası araçlarına yatırım yapan yabancılara da vatandaşlık hakkı sağlanması hükme bağlandı. 05.05.2017

Federasyonda yabancı futbolcular için 7 göbek akrabasında 1 Türk olma zorunluluğu yaparlar. Çaaat Fenerin muriç Ferdi Kadıoğlu vs Türk statüsünde oynar bunuda yazın bir yere

Galatasaray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ h.o.

Hepsinin kendine has ve işleyen taktikleri ve oyun karakterleri var. Ayrıca kaliteli altyapıları, doğru işleyen scout ekipleri ve futbolu bilen yönetimleri var. Ne yazıkkı bizde hiçbiri yok

*Ek olarak bizdeki gibi satılmış köpeklerden oluşan federasyonları yok
Biz dediklerin icin ugrasmaliyiz iyi futbol iyi futbolcu gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt