Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.918
- 102.080
- 5.238
Nigeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bellegarde de sadece 1.70m mis
sen iyi etmedin kendini çık bi hava albu sezon ki hava toplari istatigimiz nedir merak ediyorum Donk ve arada sirada Marcao disinda hava topu Kazanan oyuncumuz yoktu. Luyindama da gidince hava toplarin hepsi rakipde kalip pozisyon yaratti diye hatirliyorum
Omer bayram haric katılıyorum. Pandemiden once omer takimdaki tek karakterdiArkadaş alltt yazmış taraftar yıldız oyuncu istiyormuş falan filan.Gene taraftara kaldı ihale.
Yahu yıldız oyuncu al .Bunda giçbir sıkıntı yok ki.yeterki sen Doğru kadroyu kur.
Bizde futboldan anlayan,futbolcudan anlayan adam yok.Camiada belki var ama Başkanların adamı,Fatih terimin adamı olmadığı için getirilmiyor.
Kadrodaki oyuncuların hangisinin tutulması gerektiğini hangisinin gönderilmesi gerektiğini bilen adam yok.
Bu işlerden anlayan adam olsa çok rahat benficada olursun ajaxda olursun.Hatta onlarıda çok rahat geçersin.
Onlar mesela örnek belhandaya o kadar para mümkün değil vermezler.Çünkü oyuncuyu iyi analiz ederler.İyi bir izlemeyle nasıl bir oyuncu oldupunu ne kadar edeceğini bilirler.
Mesela ömer bayram kalitesinde adamı kapıdan içeri koymazlar.Alt yapıdan adam koyarlar gene böyle bir adam almazlar.
Bunlar sadece örnek.
Adamlar yetenekden önce aldıkları oyuncularda futbol zekasına bakıyor.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Omer bayram haric katılıyorum. Pandemiden once omer takimdaki tek karakterdiArkadaş alltt yazmış taraftar yıldız oyuncu istiyormuş falan filan.Gene taraftara kaldı ihale.
Yahu yıldız oyuncu al .Bunda giçbir sıkıntı yok ki.yeterki sen Doğru kadroyu kur.
Bizde futboldan anlayan,futbolcudan anlayan adam yok.Camiada belki var ama Başkanların adamı,Fatih terimin adamı olmadığı için getirilmiyor.
Kadrodaki oyuncuların hangisinin tutulması gerektiğini hangisinin gönderilmesi gerektiğini bilen adam yok.
Bu işlerden anlayan adam olsa çok rahat benficada olursun ajaxda olursun.Hatta onlarıda çok rahat geçersin.
Onlar mesela örnek belhandaya o kadar para mümkün değil vermezler.Çünkü oyuncuyu iyi analiz ederler.İyi bir izlemeyle nasıl bir oyuncu oldupunu ne kadar edeceğini bilirler.
Mesela ömer bayram kalitesinde adamı kapıdan içeri koymazlar.Alt yapıdan adam koyarlar gene böyle bir adam almazlar.
Bunlar sadece örnek.
Adamlar yetenekden önce aldıkları oyuncularda futbol zekasına bakıyor.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
antepli djilobodji yara yara vuruyodu kafayı hırtbu sezon ki hava toplari istatigimiz nedir merak ediyorum Donk ve arada sirada Marcao disinda hava topu Kazanan oyuncumuz yoktu. Luyindama da gidince hava toplarin hepsi rakipde kalip pozisyon yaratti diye hatirliyorum
Bellegarde'yi ilk bu hesap yazdi, France Football da Bellegarde haberinde Turk medyasini kaynak olarak gosterdi. Bu Ergin kimdir guvenilir mi?
1,54 sonrası hava mücadelelerini gösteriyor. Bu Abram ı övmüyorum ama sadece boyu ile bir defans oyuncusunun hava toplarında etkisiz olacağına karar vermek ile Muslera ilk geldiğinde elleri küçük demek ile aynı.
Bartuğ
J.Seri-Bellegarde
Bruma-Emre.A-Coman
Gaich