Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bellegarde de sadece 1.70m mis

bu sezon ki hava toplari istatigimiz nedir merak ediyorum Donk ve arada sirada Marcao disinda hava topu Kazanan oyuncumuz yoktu. Luyindama da gidince hava toplarin hepsi rakipde kalip pozisyon yaratti diye hatirliyorum

Arkadaş alltt yazmış taraftar yıldız oyuncu istiyormuş falan filan.Gene taraftara kaldı ihale.

Yahu yıldız oyuncu al .Bunda giçbir sıkıntı yok ki.yeterki sen Doğru kadroyu kur.

Bizde futboldan anlayan,futbolcudan anlayan adam yok.Camiada belki var ama Başkanların adamı,Fatih terimin adamı olmadığı için getirilmiyor.

Kadrodaki oyuncuların hangisinin tutulması gerektiğini hangisinin gönderilmesi gerektiğini bilen adam yok.

Bu işlerden anlayan adam olsa çok rahat benficada olursun ajaxda olursun.Hatta onlarıda çok rahat geçersin.

Onlar mesela örnek belhandaya o kadar para mümkün değil vermezler.Çünkü oyuncuyu iyi analiz ederler.İyi bir izlemeyle nasıl bir oyuncu oldupunu ne kadar edeceğini bilirler.

Mesela ömer bayram kalitesinde adamı kapıdan içeri koymazlar.Alt yapıdan adam koyarlar gene böyle bir adam almazlar.
Bunlar sadece örnek.
Adamlar yetenekden önce aldıkları oyuncularda futbol zekasına bakıyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Omer bayram haric katılıyorum. Pandemiden once omer takimdaki tek karakterdi

Arkadaş alltt yazmış taraftar yıldız oyuncu istiyormuş falan filan.Gene taraftara kaldı ihale.

Yahu yıldız oyuncu al .Bunda giçbir sıkıntı yok ki.yeterki sen Doğru kadroyu kur.

Bizde futboldan anlayan,futbolcudan anlayan adam yok.Camiada belki var ama Başkanların adamı,Fatih terimin adamı olmadığı için getirilmiyor.

Kadrodaki oyuncuların hangisinin tutulması gerektiğini hangisinin gönderilmesi gerektiğini bilen adam yok.

Bu işlerden anlayan adam olsa çok rahat benficada olursun ajaxda olursun.Hatta onlarıda çok rahat geçersin.

Onlar mesela örnek belhandaya o kadar para mümkün değil vermezler.Çünkü oyuncuyu iyi analiz ederler.İyi bir izlemeyle nasıl bir oyuncu oldupunu ne kadar edeceğini bilirler.

Mesela ömer bayram kalitesinde adamı kapıdan içeri koymazlar.Alt yapıdan adam koyarlar gene böyle bir adam almazlar.
Bunlar sadece örnek.
Adamlar yetenekden önce aldıkları oyuncularda futbol zekasına bakıyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Omer bayram haric katılıyorum. Pandemiden once omer takimdaki tek karakterdi

Falcao haberinde kaynak Türk basınıymış

EcloN8kXYAAifWJ.webp

1.80 stoper gerçekten sıkıntılı hani zaten boy ortalaması kısa bir takımız bir de stoperlerin boyunu da kısa tutarsak iyice hobbit köy gibi olur takım. Artık fizik üstünlüğü olan adamlar üzerinde duralım Allah aşkına. Milletin bekleri orta saha oyuncuları bile +1.80 artık

Tamam Seri meastro Mariano teknik vs. vs. ama özellikle Şampiyonlar Ligi arenasına çıktığımız zaman bizden daha yüksek tempoda olan fizik kalitesi olan takımlara karşı hiçbir şansımız olmuyor pas oyunu oynamak filan bizim harcımız değil umarım Fatih Terim kendi bildiği oyuna döner umarım

Kulvarı kullanan fizik kalitesi olan bekler, orta sahada basan yüksek tempo yapan üçlü orta saha, top kullanma becerisi olan orta sahayı çoklayan kanat oyuncuları ve pivot diyebileceğimiz bir forvet ile yola çıkalım

Tamam Seri gerçekten büyük yetenek tamam Mendy bonservissiz iyi olur tamam Mariano belki 1 sezon daha götürebilir eyvallah da ben artık bu takımı izlemek istemiyorum pas yapmak yerine yüksek tempo yapan rakibi bozan bir Galatasaray izlemek istiyorum bizim gibi her sene baştan yap-boz kiralık 33-34 yaşındaki adamlar ile yola çıkan takım ile pas oyunu oynamak imkansız hele ki gelecek yerli sınırlaması ile bu oyunu oturtmak iyice imkansız olacak

1,54 sonrası hava mücadelelerini gösteriyor. Bu Abram ı övmüyorum ama sadece boyu ile bir defans oyuncusunun hava toplarında etkisiz olacağına karar vermek ile Muslera ilk geldiğinde elleri küçük demek ile aynı.

Tamam kimse 1.80 boyu olan stoper hava topu alamaz demiyor, bu çok düz mantık olurdu herkesin örnek verdiği Ramos var T.Silva var yine İspanya'da İnigo var ama üst düzey liglerde ve üst düzey takımlarda tutunabilmiş böyle kaç tane sayabiliriz ki ? bu saydığım adamlar bile 1.84 civarı

Bir de STSL gerçekten fiziksel mücadelenin ön plana çıktığı bir lig özellikle stoperlerinin ve forvetinin çok net fiziksel üstünlüğü ve hava hakimiyeti olması lazım bu durum Galatasaray&Fenerbahçe için de geçerli en alt sıradaki Ankaragücü&Konyaspor için de geçerli stoper Luyindama'nın forvet Sörloth'un bu kadar öne çıkmasının temel sebebi bu ligimizde aynı şekilde Gustavo&Skrtel&Donk ve Muriqi adamların tutulması daha öncesinde Melo&Adebayor&Kjær&Marcelo&Bruno Alves ve Fernandao gibi adamların ön plana çıkması da aynı sebeple

Bence Süper Lig özelinde bir takım kuruyorsan 3 mevkide oyuncularının fizik kalitesi yüksek hava toplarında kusursuza yakın ve tabiri caiz ise rakiple boğuşabilecek adamlar olması gerekiyor Stoperler&Ön Libero ve Forvet

Kaleye Sinan Bolat gelmeli. Eski oyuncumuz alışması uzun sürmez. Bu arada forumda kuşlar dolaşıyor sanki
images (3).webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt