Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yonetim oyuncu satabilcekmi? en buyuk soru suan bu olmali. Yoneticler haril haril calisiyormu?

FFP var, satmadan alamiyorsun. Saglam bir kadro kurmak icin, 4-5 oyuncu satisi lazim. Bu yonetim bunu yapabilcek kapasitedemi? bence hayir

28 yasindaki 32? gol atmis Diagneyi, milli takim oyuncusuna bile satamadilar.

Dogrulari soylemek gerekirse, Cengiz yonetimi hala Dursunun kurdugu kadronun ekmegine yiyor.

Cengiz, futbolun anahtarina komple Terime vermis naparsan yap diyor.

1999'dan beridir kesintisiz Galatasaray maçlarını izlerim. O yıldan beridir Galatasaray da para yok muhabbeti döner durur. Geçiniz..
25 30 senedir Galatasaray batacak battı bu son artık muhabbetlerini bende duyarım renktaş ama o son 30 senenin 14 ünde bizim Sampiyon oldugumuzu unutur bu şeref yoksunu adi sikeci kuşlar

Seri - Mendy

Fazla defansif degil mi yaw?
Seri defansifmi ?

Ben seriyi topu kaptirinca pesinde kostugunu hic gormedim 60 yasinda gibi yuruyerek geliyor defansif anlamda seri hic yok hucumda da yok ama cok iyi pas atiyor diye millet yaniliyor seri cok iyi oyunculardan kurulu iyi takimlarin oyuncusu ne 6 sertligi var nede 8 driplingi hucumu var etmi tavuk mu balik mi ben anlamadim seneyede kalirsa her deplasman sıkıntı olmaya devam eder

Seri defansifmi ?

Ben seriyi topu kaptirinca pesinde kostugunu hic gormedim 60 yasinda gibi yuruyerek geliyor defansif anlamda seri hic yok hucumda da yok ama cok iyi pas atiyor diye millet yaniliyor seri cok iyi oyunculardan kurulu iyi takimlarin oyuncusu ne 6 sertligi var nede 8 driplingi hucumu var etmi tavuk mu balik mi ben anlamadim seneyede kalirsa her deplasman sıkıntı olmaya devam eder
Dedi kadiköy deplasmanini tek basina alan adam icin

Seri defansifmi ?

katiliyorum, Orta saha komple yeniden insa edilmeli bana kalirsa. artik su defansif oyuncu oynatmak kuralina gecmeli. Elit takimlar 2 yada 3 tane box to box oyuncularla oynuyorlar.

4-2-3-1 oynayacaksak. 2 tane box to box 8 numara olmali orta sahada, hem defansif, hem ofansif.

Seri defansif bir adam değil.Gayet hucum yetenekleri de var.
Renktas muhalefet icin sormuyorum hucum olarak ne yapti hatirladigin varmi ? atibadan farki ne hucum olarak ki atiba iki senedir gol atmayi ogrendi seri en son ceza sahasina ne zaman girdi veya driplingle hic top tasidimi ? 10 m2 icerinde topu alip pas atmaktan baska ne yapiyor

Hani seri begenmeyenlerden biri olarak neyini begendinizi soruyorum

Hasan yildirim

Nampalys Mendy'nin Leicester City'le olan sözleşmesi yarın sona erecek. Sattığın kadar al cezamız devam ediyor. Oyuncu satmadan bonservis ödeyerek oyuncu alma şansımız yok. Nice'teyken adını birçok kez yazdığım ve çok beğendiğim bir oyuncuydu. Düşünülebilecek bir oyuncu.
Leicester'da beklentiyi karşılayamadı. Geçen sen çoğunlukla oynadı, ancak bu sezonun çoğunda yedekti. 2016'da 15m €'ya Leicester'a transfer olmuştu. Eğer Seri'yi önümüzdeki sezon da kadroda tutabilirsek, Nice'ten Seri'nin eski takım arkadaşı aynı zamanda.
Seri 2015'te Nice'e transfer olduktan sonra, Mendy 2016'da Leicester'a transfer olana kadar (2015-2016'da) Nice orta sahasında birlikte oynadılar. O sezon Seri Nice formasıyla 3 gol, 5 asist, defansif orta saha Mendy ise 1 gol, 2 asistle oynadı, aynı zamanda takım kaptanıydı.
Nampalys Mendy; kariyerinin büyük çoğunluğunda defansif orta saha olarak oynamış, ofansif açıdan (skora katkı olarak) neredeyse hiç katkı vermeyen, ama defansif açıdan rakiplerine nefes aldırmayan, kısa boylu, tabiri caizse 'ciğersiz' familyasından defansif orta sahalardan.
Bu arada not olarak ekleyeyim: Nampalys Mendy işin hücum yönünde pek görünmeyen 6 numaralardan, ancak 'kazma' defansif orta sahalardan değil. Kaptığı toplarda genelde garanti pas vermeyi tercih ediyor, ancak baskı yemediği zamanlarda etkili uzun paslar da atabiliyor.
Seri'nin bu sezon bizde skora çok katkı vermemesi nedeniyle oyuncuyu daha önceden tanımayanlar, oyuncunun genel olarak skora katkısı düşük gibi düşünüyorlar sanırım. Seri'nin Nice'teki ilk sezonu 3 gol, 5 asist, 2. Sezonu 7 gol, 10 asist, 3. Sezonu 2 gol, 10 asisti vardı.

10 liralık gelirin varken 50 liralık takım kurarsan geç ödersin tabi. Messi, Neymar'ı alacağım diyeni mi ararsın, soyunma odasında kafasına göre prim arttıranı mı ararsın Galatasaray yönetimleri hep popülizm sattı bizde yedik. Hayali kadroları oyuncuları bırakalım yol bitti mevcut Galatasaray'ın 2 milyon üstü alacak max. 1-2 futbolcusu olur bizde açlık sınırı 3 milyon euro.

Dedi kadiköy deplasmanini tek basina alan adam icin
Koca sezonda tek mac o mactaki rakip orta sahasinin icinden kume dusen kayseri orta sahasi da gecti her oyuncu fener orta sahasina ustunluk kurdu bu mantik fenerin 6 0 demesiyle ayni o mac oynadi eee 3 puan aldin sonra 7. olacagiz

Gonul isterki orta sahaya

Seko Fofana - Moussa Sissoko tarzi oyuncular alalim.

Bunlari alamiyorsak, burda scouting devreye girer. Belcika kulupleri yillardir 1-2-3m euroya cok iyi yetenekler buluyorlar, bizim Emre utkacan napiyor cok merak ediyorum

hocanın kiraladıgı oyunculara genclere dikkat edin hepsi istemedigi gencler yani kiralamamış sepetlemiş

bu acıdan hocaya cok kızıyorum neden yıllardır yunusu atalayı emini ışıkı kiraya vermiyorsun hocam?

cocukları 1 dk bile oynatmıyorsun madem ver kiraya tecrübeleri olsun artık

Koca sezonda tek mac o mactaki rakip orta sahasinin icinden kume dusen kayseri orta sahasi da gecti her oyuncu fener orta sahasina ustunluk kurdu bu mantik fenerin 6 0 demesiyle ayni o mac oynadi eee 3 puan aldin sonra 7. olacagiz
Kac senedir orda bizim orta saha hep siciyordu bir bu adam ayakta kalabildi...
Diger takimlarla alakasi yok derbi bu farkli oluyor...
Orda öyle oyniyanin yanina iyi bir 6 nr ve OM verirsen neler olur neler

Mendy ve Seri 2017-2018 sezonunda Nice'de beraber oynamislar.

Mendy 1.67m
Seri 1.70m

nampalys-mendy-and-jean-michael-seri-of-nice-with-the-referee-anthony-picture-id914028304

Suan Emre Utkucan napiyordur arkadaslar? gsimiz icin haril haril oyuncu izliyormudur?

Her fikre saygim var elbette seriyi begenenlerinde kendine gore vardir bildikleri sahsi fikrim

Ceza sahasina girmez sut atmaz atsada hedefi buldugunu gormedim tam defansif dedigimiz atiba gustavo bile gol atabiliyorken bizim 6 numaramiz hucumda yok

Gelelim defansa resmen refakatci leminanin savunma mudahaleri hirsini dusununce defansif anlamda leminanin ceyregi etmez leminda saglam degil oda ayri bi dert

E ne ise yarar bu serinin oyunu anlamak icin super zeka olmak lazim tamam biz salagiz ozaman anlamiyoruz hatta benim elimde olsa seriyi rakip orta sahaya koyarim her mac

6 numara oynayan oyuncular yakindan ornek vereyim atiba ve nzonzi %90 pas isabeti ile oynarlar uzun top atip hata yapsa agzimi acmam azicik baski yedimi hemen pas hatasi sansli kaptirdigi toplarin cok azi gol oldu muslera faktorude var kaleye normal kaleci geldi aninda golu yedik
Belhanda da boyle cok pas hatasi yapiyor ama belhanda 6 degil pad hatasinin telafi sansi var

Ozetle seriye yeni sezonda karsiyim bu yazim burda kalsin eger kalirsa yeni sezonda seri hayranlari ile tekrar konusuruz ben yanilirsam ben ozur dilerim keske yanilsam onemli olan Galatasaray'dir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt