Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.803
- 19.407
- 2.193
Yani koskoca Liverpool Wijnaldum&Jordan Henderson ve Fabinho üçlüsü ile oynuyor Kloop bu çok defansif oluyor demiyordurkatiliyorum, Orta saha komple yeniden insa edilmeli bana kalirsa. artik su defansif oyuncu oynatmak kuralina gecmeli. Elit takimlar 2 yada 3 tane box to box oyuncularla oynuyorlar.
4-2-3-1 oynayacaksak. 2 tane box to box 8 numara olmali orta sahada, hem defansif, hem ofansif.
Fatih Terim Seri&Belhanda ve Emre Akbaba üçlüsü ile maça çıkıyor öyle hiçte ofansif bir orta sahamız olmuyor veya en son Alanya maçında 5 orta saha ile oynadık orta saha üstünlüğü kurabildik mi ?
Bence kimi oynattığından ziyade ne oynadığın ile alakalı bir durum tamamen Firmino'ya EPL'nin en iyi orta sahası der misin ? Joe Gomez/Matip veya Lovren ile Şampiyonlar Ligi ve EPL şampiyonluğu kazanmayı geçtim STSL için bile acaba mı diye düşünürüm yine aynı şekilde Liverpool orta saha üçlüsüne bakıyorum EPL'nin en iyi 11'İne hangisini yazarsın ? ben hiçbirisini yazmam
Galatasaray tam olarak ne oynadığını bilmiyor Fatih Terim sene başında Babel&Feghouli&Falcao&Nzonzi ile bir takım kurmaya çalıştı beklere Nagatomo&Mariano ikilisi ile başladı 6 ay sonra bundan vazgeçip Onyekuru&Saracchi gibi adamları takıma kattık Ocak ayında 13 mil.€ gibi astronomik bir bonservis ile aldığımız Diagne'yi Belçika'ya kiraladık hani her sene baştan takım kurmayı geçtim artık her 6 ayda bir takımı değiştirme peşindeyiz
Bu yüzden ister box to box orta sahalar gelsin ister kulvarı ilmek ilmek işleyen bekler gelsin olmayacak bence önce ne oynayacağımıza karar verelim ne yaptığımızı bilelim öncelikle Fatih Terim 4-1 kaybettiğimiz maçtan sonra çıkıyor oyundan memnunum diyor yahu hocam bu takım en son 8 maç önce galibiyet almış oyundan memnunum diyorsun 16 şut çekip 1 gol atabilmiş bir Galatasaray var duran top/orta başarı oranımız rezalet şutlarımız rezalet atamadığımız gibi bir de çok gol yemeye başladık üstelik