Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
katiliyorum, Orta saha komple yeniden insa edilmeli bana kalirsa. artik su defansif oyuncu oynatmak kuralina gecmeli. Elit takimlar 2 yada 3 tane box to box oyuncularla oynuyorlar.

4-2-3-1 oynayacaksak. 2 tane box to box 8 numara olmali orta sahada, hem defansif, hem ofansif.
Yani koskoca Liverpool Wijnaldum&Jordan Henderson ve Fabinho üçlüsü ile oynuyor Kloop bu çok defansif oluyor demiyordur

Fatih Terim Seri&Belhanda ve Emre Akbaba üçlüsü ile maça çıkıyor öyle hiçte ofansif bir orta sahamız olmuyor veya en son Alanya maçında 5 orta saha ile oynadık orta saha üstünlüğü kurabildik mi ?

Bence kimi oynattığından ziyade ne oynadığın ile alakalı bir durum tamamen Firmino'ya EPL'nin en iyi orta sahası der misin ? Joe Gomez/Matip veya Lovren ile Şampiyonlar Ligi ve EPL şampiyonluğu kazanmayı geçtim STSL için bile acaba mı diye düşünürüm yine aynı şekilde Liverpool orta saha üçlüsüne bakıyorum EPL'nin en iyi 11'İne hangisini yazarsın ? ben hiçbirisini yazmam

Galatasaray tam olarak ne oynadığını bilmiyor Fatih Terim sene başında Babel&Feghouli&Falcao&Nzonzi ile bir takım kurmaya çalıştı beklere Nagatomo&Mariano ikilisi ile başladı 6 ay sonra bundan vazgeçip Onyekuru&Saracchi gibi adamları takıma kattık Ocak ayında 13 mil.€ gibi astronomik bir bonservis ile aldığımız Diagne'yi Belçika'ya kiraladık hani her sene baştan takım kurmayı geçtim artık her 6 ayda bir takımı değiştirme peşindeyiz

Bu yüzden ister box to box orta sahalar gelsin ister kulvarı ilmek ilmek işleyen bekler gelsin olmayacak bence önce ne oynayacağımıza karar verelim ne yaptığımızı bilelim öncelikle Fatih Terim 4-1 kaybettiğimiz maçtan sonra çıkıyor oyundan memnunum diyor yahu hocam bu takım en son 8 maç önce galibiyet almış oyundan memnunum diyorsun 16 şut çekip 1 gol atabilmiş bir Galatasaray var duran top/orta başarı oranımız rezalet şutlarımız rezalet atamadığımız gibi bir de çok gol yemeye başladık üstelik

Her fikre saygim var elbette seriyi begenenlerinde kendine gore vardir bildikleri sahsi fikrim

Ceza sahasina girmez sut atmaz atsada hedefi buldugunu gormedim tam defansif dedigimiz atiba gustavo bile gol atabiliyorken bizim 6 numaramiz hucumda yok

Gelelim defansa resmen refakatci leminanin savunma mudahaleri hirsini dusununce defansif anlamda leminanin ceyregi etmez leminda saglam degil oda ayri bi dert

E ne ise yarar bu serinin oyunu anlamak icin super zeka olmak lazim tamam biz salagiz ozaman anlamiyoruz hatta benim elimde olsa seriyi rakip orta sahaya koyarim her mac

6 numara oynayan oyuncular yakindan ornek vereyim atiba ve nzonzi %90 pas isabeti ile oynarlar uzun top atip hata yapsa agzimi acmam azicik baski yedimi hemen pas hatasi sansli kaptirdigi toplarin cok azi gol oldu muslera faktorude var kaleye normal kaleci geldi aninda golu yedik
Belhanda da boyle cok pas hatasi yapiyor ama belhanda 6 degil pad hatasinin telafi sansi var

Ozetle seriye yeni sezonda karsiyim bu yazim burda kalsin eger kalirsa yeni sezonda seri hayranlari ile tekrar konusuruz ben yanilirsam ben ozur dilerim keske yanilsam onemli olan Galatasaray'dir
Tamamen katiliyorum seri bu ligin oyuncu degil

25 30 senedir Galatasaray batacak battı bu son artık muhabbetlerini bende duyarım renktaş ama o son 30 senenin 14 ünde bizim Sampiyon oldugumuzu unutur bu şeref yoksunu adi sikeci kuşlar
Burda ki kuşlara dikkat, balıklama atlıyorlar hemen. Her zaman derim Galatasaray da PARA BİTMEZ..

Renktas muhalefet icin sormuyorum hucum olarak ne yapti hatirladigin varmi ? atibadan farki ne hucum olarak ki atiba iki senedir gol atmayi ogrendi seri en son ceza sahasina ne zaman girdi veya driplingle hic top tasidimi ? 10 m2 icerinde topu alip pas atmaktan baska ne yapiyor

Hani seri begenmeyenlerden biri olarak neyini begendinizi soruyorum

Bu adamin nice sezonlarinda gayet skor katkisi var. Yani lemina gibi hic skor yapmayan biri degil. Düzgün kullanabilseydik bizde de verirdi. Üstelik Fransa ligi bizim ligden cok daha zor.

Yani koskoca Liverpool Wijnaldum&Jordan Henderson ve Fabinho üçlüsü ile oynuyor Kloop bu çok defansif oluyor demiyordur

Fatih Terim Seri&Belhanda ve Emre Akbaba üçlüsü ile maça çıkıyor öyle hiçte ofansif bir orta sahamız olmuyor veya en son Alanya maçında 5 orta saha ile oynadık orta saha üstünlüğü kurabildik mi ?

Bence kimi oynattığından ziyade ne oynadığın ile alakalı bir durum tamamen Firmino'ya EPL'nin en iyi orta sahası der misin ? Joe Gomez/Matip veya Lovren ile Şampiyonlar Ligi ve EPL şampiyonluğu kazanmayı geçtim STSL için bile acaba mı diye düşünürüm yine aynı şekilde Liverpool orta saha üçlüsüne bakıyorum EPL'nin en iyi 11'İne hangisini yazarsın ? ben hiçbirisini yazmam

Galatasaray tam olarak ne oynadığını bilmiyor Fatih Terim sene başında Babel&Feghouli&Falcao&Nzonzi ile bir takım kurmaya çalıştı beklere Nagatomo&Mariano ikilisi ile başladı 6 ay sonra bundan vazgeçip Onyekuru&Saracchi gibi adamları takıma kattık Ocak ayında 13 mil.€ gibi astronomik bir bonservis ile aldığımız Diagne'yi Belçika'ya kiraladık hani her sene baştan takım kurmayı geçtim artık her 6 ayda bir takımı değiştirme peşindeyiz

Bu yüzden ister box to box orta sahalar gelsin ister kulvarı ilmek ilmek işleyen bekler gelsin olmayacak bence önce ne oynayacağımıza karar verelim ne yaptığımızı bilelim öncelikle Fatih Terim 4-1 kaybettiğimiz maçtan sonra çıkıyor oyundan memnunum diyor yahu hocam bu takım en son 8 maç önce galibiyet almış oyundan memnunum diyorsun 16 şut çekip 1 gol atabilmiş bir Galatasaray var duran top/orta başarı oranımız rezalet şutlarımız rezalet atamadığımız gibi bir de çok gol yemeye başladık üstelik

muazzem tespit ama bunu terim prestlere anlatamazsin. Takim basinda 4 senesi olacak, takim ne oynadigi bilmiyorlar, rezalet oynuyoruz.

4 tane gol atan rakibin tdsi oyundan memnun degilim diyor?
Bana kalirsa Terimin istedigi oyunun kilit adamlari eksik oldugu icin bocaliyoruz

Muslera haric 7 oyuncu koyabiliyorsun hepsi marcao luyindama gibi yillik 1m maasla potensiyelli yildiz olmayan oyuncu olsa kotu mu olur?

muazzem tespit ama bunu terim prestlere anlatamazsin. Takim basinda 4 senesi olacak, takim ne oynadigi bilmiyorlar, rezalet oynuyoruz.
Arkadas ne yazmissa imzami atarim seri topu aldi dondu hareketli oyuncular ileride adam gibi santrafor bindiren bekler seri oynar ama seri dondu ohoo herkesin eli belinde top kaptirildigi anda serinin defolari ortaya cikar bizde en son sistem elmander melo selcuk ebouli takimda vardi bir dahada olacagini sanmiyorum

Bu adamin nice sezonlarinda gayet skor katkisi var. Yani lemina gibi hic skor yapmayan biri degil. Düzgün kullanabilseydik bizde de verirdi. Üstelik Fransa ligi bizim ligden cok daha zor.
ustad zaten sıkıntı orda bizim ligte sistemlerde islemez diyoruz seri kotu oyuncu demiyoruz bize uymaz seneyede israr edersek maalesef seneyede gider nzonziden iki ayda vazgectik serinin torpili nedirki nzonzinin hem defansi hemde top dagitmasi bence seriden daha iyiydi

Terra Pizzanin yerine kim sponsor olacak acaba? Hic haber da yok bu sefer. Gecen sene sanki, ciddi teklifler var falan diye haberler cikiyordu. Bu sefer Rodop dayi bile birsey sallamiyor.
Bir kerede Galatasarayli büyü iş adamları sponsor olsa bjk ve fb hep böyle götürüyor bizde kimse elini cebine atmıyor Pegasus havayolları sponsor olsunda bir görelim artık

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takimda 10m+ satabilecegin 2 oyuncu var, 1 milyona oynayan Luyindama ve 850 bine oynayan Marcao.

Primlerle birlikte asagi yukari 4.5m kazanan Feghouli bu sezon ligde 25 mac 6 gol 4 assist

Edin Visca bu sezon ligde 30 mac 11 gol 12 assist

Nwakaeme bu sezon ligde 27 mac 11 gol 9 assist

Junior Fernandes bu sezon ligde 27 mac 8 gol 6 assist

Emre Kilinc bu sezon ligde 25 mac 7 gol 4 assist

Eger Belhanda, Feghouli ve Falcao uclusunden biri bile gelecek sezon takimda olursa hoca ve yonetim aynaya baksinlar.

ustad zaten sıkıntı orda bizim ligte sistemlerde islemez diyoruz seri kotu oyuncu demiyoruz bize uymaz seneyede israr edersek maalesef seneyede gider nzonziden iki ayda vazgectik serinin torpili nedirki nzonzinin hem defansi hemde top dagitmasi bence seriden daha iyiydi
Nzonzi çok statik. Seri hareketli, sürekli aralara geliyor top alıyor. Zeki adam. İkinci bölgede de aynı işlevi görüyor. Takımı rahatlatıyor. Boşta gördüğü adama da nefis uzun top oynuyor. Seri yaptığımız dönemde o işleri yapabildi. Kalsın kalmasın o ayrı olay ama aynı bölgenin farklı adamları Nzonzi ve Seri.

En başta bir oyun planına karar verelim ne yapacağız biz yüksek tempoda baskılı mı oynayacağız pas oyunu mu oynayacağız hızlı kontra-atak mı yapacağız buna karar verelim

Daha sonra buna uygun oyuncular ile yola devam edelim ve mümkünse 33-34 yaşındaki adamlar olmasın veya takımın yarısı kiralık olmasın varsın Falcao&Nzonzi&Babel&Seri&Lemina filan olmasın transferlerimizin isimleri ama bir aldığımız zaman Luyindama&Marcao gibi bir daha arkamıza bakmayacağımız isimler olsun

Şaka bir yana bir de işin oyun planından ziyade transfer boyutu da var bu yıl yaptığımız transferler Onyekuru&Falcao&Seri&Lemina&Nzonzi&Emre Mor&Babel&Andone filan bu yaz hepsinin yerine adam bakıyoruz şimdi tabii bir de arada Sekidika ve Saracchi de var yakın dönemde bu ikisini de gönderip yerlerine adam alırız

Torpille alakasi yok. Ben seriyi sağ açıkta da gördüm sol bekten top alirken de defans önünde top dağıtırken de. Nzonziyi bir hayal et bakalim hiç kendi alanindan çıkmış mi ? Psg maçında 13 km civari koşmuştu Seri. Pandemi öncesi o 10 haftalik iyi süreçte her macin en iyilerinden biriydi. Haksizlik ediyorsunuz.

Nzonzi çok statik. Seri hareketli, sürekli aralara geliyor top alıyor. Zeki adam. İkinci bölgede de aynı işlevi görüyor. Takımı rahatlatıyor. Boşta gördüğü adama da nefis uzun top oynuyor. Seri yaptığımız dönemde o işleri yapabildi. Kalsın kalmasın o ayrı olay ama aynı bölgenin farklı adamları Nzonzi ve Seri.
benim icin 6 numarads oynyayan oyuncunun temel gorevi savunmadir sonrada pas isabet orani ve agresif olmasidir cunku burasi turkiye bu ligte kazma cok mucadele cok seri bizim tip orta saha degil lemina bize uygun ama saglam degil eger saglam olacaksa iyi bir kampla kesinlikle lemina

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt