Alp Eren Şentürk
Sarı Üye
- 6 Temmuz 2020
- 697
- 462
- 513
Eski b'Aşk'anımızı yad edelim biraz da.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim Scout sisteminden ve hiç duyulmamış genç oyuncu takiplerinden bahsediyorlar.
aynen begenmiyolar kesinlikle boyle bi sey vardirSeri'ye en azindan Fulham'a transfer olmadan once iyi takimlarin ilgisi vardi. Leicester'in Nampalys Mendy'i Kante'nin yerini doldurabilecegini dusunup almasi bile yeterli + gecen sezon 31 mac oynamis.
Belhanda'yi Fas'lilar bile begenmiyor sen ne anlatiyorsun yaw.
Yok yanlış anlaşılmasın ben Liverpool orta saha üçlüsünü EPL ile kıyasla yazdım EPL'nin en iyi 11'ine yazar mısın diye ki lafımın da arkasındayım De Bruyne&Kante&David Silva filan varken Wijnaldum&Henderson&Fabinho üçlüsünü EPL'nin en iyileri dersek gülerler adamaNe oynadığımız belirsiz bu hususta %100 haklısın.. fakat verdiğin örnekler bizim ligler için yanlış .. henderson buraya gelse hiç siritmadn 10 numara oynar keza wijnaldum da.. keita normalde box 2 box gibi ama öyle pasları var ki veya henderson bizim 10 numaralar emre ve belhandanin 100 kere denese atamayacagi golleri atabiliyor.. tabi ki bir de bruyne-silvali city orta sahasindan daha vasat yetenek olarak ama bu örnek çok uç bir örnek City gibi oynayan çok az takım var.. üstelik liverpoolun bekleri de inanılmaz iyi Arnold 2. Bir sağ açıktan farksız herif asist krallığına oynuyor.. Tamam sistem diyoruz Klopp- müthiş bir hücum 3lusunu belki de dünyanın en formda bekleriyle besliyor.. En arkada da dünyanın en iyi stoperi var..yani sırf sistemle de olmuyor bu işler oyuncu kalitesi de çok önemli.. bizde sakatlıklar arttıkça vasatlar oynamaya başladı bu da kaliteyi direk eksiye cekti..taylan omer gibi adamlarin Matip kadar tekniği yoktur
STSL için yazdığım Joe Gomez&Lovren ve Matip üçlüsüSeri gerçekten ligdeki en iyi topçu olabilir mesela topu alıyor daha top ayağına değmeden pasını aktarmış oluyor takım arkadaşınaseri ligdeki en iyi topçu
Ama sahadaki diğer 10 futbolcumuz gelir sırtı dönük topu alır topun üzerine basar bir yüzünü kaleye döner sonra yanındaki adama pas atmadan birkaç saniye daha bekler öyle topu ayağından çıkarır yani Seri'nin hızlı oynayarak kazandığı 5 saniye ise pas attığı adam 10 saniye geç kalarak o avantajın da içine ediyorseri ligdeki en iyi topçu
Tam bizlikmiş, alın. Terim adam eder.leicesterlı mendy ile ismimiz geçince adamın istatikstiklerine bir bakayım dedim.
herifin son yılları biraz sıkıntılı geçmiş. 16-17 sezonunda 2 kere büyük sakatlık yaşamış. sonrasında da 18-19 hariç hiç düzenli oynamamış.
acaba nice'de çıkış yaptığı zamanlara göre çok gerilemiş olabilir mi diye düşünmüyor değilim. büyük umutla alıp elimizde patlamasını görmek istemem.

diomande'yi al sal sahaya
arada mallaşıyo geçen bi penaltı yaptı ama top kapması var, dayanıklılığı var 90 dk adamı yer, topu da cıkarabiliyor ama geçti artık adam rizede günahını vermezler bizeFenaaa