- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Göklerden gelen bir karar vardır!:kırmızıkalp:
Yabancı sınırından.Caner mı gelecek??? Nereden çıktı?
Aynen oyle imzaCaner Trezeguet ikilisi Diagne'ye zorla gol attırır kafasına çarptırırlar
Ali Naci su ana kadar Fulham kulubu ve Seri'nin menajeri ile temasa gecmedigini yazmis.
Rodop ise dun Seri'nin 1 yil daha kiralanmasi icin sona yaklasildi dedi kime inanacagimizi sasirdik.
hakikatten mal ya bunu şimdiden ilan etmiş lan adam mevcut yabancı sınırına gore 10 tane 30 milyon euroluk oyuncuyu oynatiyor diyelim ne diyeceksin adama kadrondan 2 kişiyi satacaksin kardesim benim canım boyle istiyor mu.TFF Başkanı Nihat Özdemir: "Bütün kulüplere görüşleri soruldu. Çoğunluğu 11 yabancı istiyor. Ben buna ‘Evet’ der miyim? Sahaya 11 yabancıyla çıkılmaz. Onun için böyle bir talebi uygulamamız mümkün değil."
TFF Başkanı Nihat Özdemir: "Bunu şimdiden ilan ettik ki kulüpler projelerini ona göre yapsınlar, yol haritasını buna göre belirlesinler. Hem kulüplerin hem de Türk futbolunun geleceği için bunun daha doğru bir yol olduğunu düşünüyoruz. Bunu kararlılıkla uygulayacağız."
mal
Of of off!!! allah allah!! Kadroya bak. Islandım renktaş.Volkan Babacan-Şener-Ahmet Çalık-Semih Kaya-Caner-Selçuk-Mehmet Topal-Alper Potuk-Arda-Emre Çolak-Oğulcan
açıklamaya bak, osursa daha anlamlı şeyler söylemiş olurduNihat Özdemir: "Teknik adamlar, yöneticiler çıkıp, ‘Bize sorulmadı’ diye konuşuyorlar. Bütün kulüplere görüşleri soruldu, hepsinin önerileri bizde var. Çoğunluğu 11 yabancı istiyor. Ben buna ‘Evet’ der miyim? Sahaya 11 yabancıyla çıkılmaz"
Bir iş adami gelmiş hayatini futbola veren insanlarin goruşlerini hice sayarak bir karar aliyor, işte Turk futbolu.
görüşlerini iplemeyeceksen niye soruyorsun nihat kim sana demokrasicilik oynamayı öğretti ha.