Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok ben verdim. At kafası

1725-aralikta-erdogan-olmasaydi-h1462108101-e35c44.jpeg

Sınır geldiği için artık türk oyuncular yüksek maaş alırlar mesela caner normalde en falza 750 bin alacakken şuan en az 1.5 veriyoruzdur

Kaleye volkan demirel gelsin, orta sahaya Emre’yi alalım ama şu davar Semih gelmesin. Yabancı sınırı denilince en büyük korkum Semih’in gelip 11 oynaması oluyor. Kabus gibi herif

Nihat Özdemir: "Teknik adamlar, yöneticiler çıkıp, ‘Bize sorulmadı’ diye konuşuyorlar. Bütün kulüplere görüşleri soruldu, hepsinin önerileri bizde var. Çoğunluğu 11 yabancı istiyor. Ben buna ‘Evet’ der miyim? Sahaya 11 yabancıyla çıkılmaz"

Bir iş adami gelmiş hayatini futbola veren insanlarin goruşlerini hice sayarak bir karar aliyor, işte Turk futbolu.

Volkan Babacan-Şener-Ahmet Çalık-Semih Kaya-Caner-Selçuk-Mehmet Topal-Alper Potuk-Arda-Emre Çolak-Oğulcan

Yabancı sınırı öncesi pek istemiyordum ama mümkünse Luyindama'yı 10-12 Milyona satıp Kaan Ayhan'ı 6 Milyona almamız lazım.

Ali Naci bizimkilerin su ana kadar Fulham kulubu ve Seri'nin menajeri ile temasa gecmedigini yazmis.

Rodop ise dun Seri'nin 1 yil daha kiralanmasi icin sona yaklasildi dedi kime inanacagimizi sasirdik.

TFF Başkanı Nihat Özdemir: "Bütün kulüplere görüşleri soruldu. Çoğunluğu 11 yabancı istiyor. Ben buna ‘Evet’ der miyim? Sahaya 11 yabancıyla çıkılmaz. Onun için böyle bir talebi uygulamamız mümkün değil."
TFF Başkanı Nihat Özdemir: "Bunu şimdiden ilan ettik ki kulüpler projelerini ona göre yapsınlar, yol haritasını buna göre belirlesinler. Hem kulüplerin hem de Türk futbolunun geleceği için bunun daha doğru bir yol olduğunu düşünüyoruz. Bunu kararlılıkla uygulayacağız."

mal
hakikatten mal ya bunu şimdiden ilan etmiş lan adam mevcut yabancı sınırına gore 10 tane 30 milyon euroluk oyuncuyu oynatiyor diyelim ne diyeceksin adama kadrondan 2 kişiyi satacaksin kardesim benim canım boyle istiyor mu.
Ben istedim oldu kafası 2 sene sonra bir adet türk futbolcu çıkmazsa beyin falan çekip gidip yayın için maç 200 milyon dolar musteri bulunca ne yapacak bunun sonuclarina katlanıp bütün servetini futbola bırakacak mi

Fenerbahçe dışında yabancı sınırı isteyen kulüp yoktur bu kesin. Fenerbahcede şampiyon olamıyor diye bir de onu deneyelim kafasında, ama 1 sene avrupaya gitseler ebelerini görürler. Fenerbahçe yerli kadrosu da üst düzey değil Hangi kafa ile istiyorlar. Milli takımda oynayan adamları yok. Tüm milli topçular yurtdışında nerdeyse ve bu şartlarda hiçbirini alamazsın.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre Utkucan, sıradışı bir yolculuğu olduğunu kabul ediyor. 8 yıl önce bir TV kanalında yorumcu olarak çalışıyordu. Görevi, İtalya ve İspanya başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesinden maçları yorumlamaktı.

"Bir gece." diyor Emre Utkucan; "Fatih Terim yorumlarımı dinlemiş. Oyunu görme şeklimi, oyuncuları analiz etme stilimi ve bilgi derinliğime hayran kalmış. Bu yüzden beni kulübün antrenman tesislerine davet etti."

Nihat Özdemir: "Teknik adamlar, yöneticiler çıkıp, ‘Bize sorulmadı’ diye konuşuyorlar. Bütün kulüplere görüşleri soruldu, hepsinin önerileri bizde var. Çoğunluğu 11 yabancı istiyor. Ben buna ‘Evet’ der miyim? Sahaya 11 yabancıyla çıkılmaz"

Bir iş adami gelmiş hayatini futbola veren insanlarin goruşlerini hice sayarak bir karar aliyor, işte Turk futbolu.
açıklamaya bak, osursa daha anlamlı şeyler söylemiş olurdu :asd: görüşlerini iplemeyeceksen niye soruyorsun nihat kim sana demokrasicilik oynamayı öğretti ha.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt