Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En iy hallerini düşünsek olurdu bu dedigin
Şaka bir yana da Sergen, geçen Falcao'nun en formda dönemini düşündüm. Porto ve Atletico zamanlarında Dünyanın en iyi forvetlerinden biriydi. Porto zamanında 3 milyon euro bonservisle almış, daha sonra kaç paraya Atletico'ya sattı. Biz neden bir türlü Porto gibi bir kulüp olamıyoruz mesela? Falcao gibi topçuları bulup, en iyi dönemlerinde seyredip, daha sonra da büyük paralara satamıyoruz. Falcao gibi adamları son demlerinde izlemekten bıktım artık.
Emre belözoğlu bunu beğendi.Yaşlı birini alacaksak illa Gomis geri gelsin. Sözleşmesi de bitiyor. Onun gibisi gelmedi gitti gideli. 28 maç 19 g 4 a oynuyor şuan.
| Sözleşme opsiyonları: | kulüp taraflı 1 sene |
|---|
Boşuna uğraşıyoruz gerçekten. Ligin hilesini bulup yapıştıralım gitsin. Diagne'yi koyalım forvete. Trezeguet'e basalım parayı alalım. Devam anasını satayım.Aslinda bu rezil patates liginde, oyle cok para verip kadro kurmak gerek yok.
Basaksehir toplam 5m euro harcamis
Sivass 2-3m euro
adamlara bak
bide bize bak
Sağa trezeguet. Sola da new onyekuru bir filtreye bakar. Çiçek gibi 3-4-3Boşuna uğraşıyoruz gerçekten. Ligin hilesini bulup yapıştıralım gitsin. Diagne'yi koyalım forvete. Trezeguet'e basalım parayı alalım. Devam anasını satayım.
Cunku Emre Utkucan denen scoutumuz ancak gobegine buyutuyor ondan.
Liyakatli biri olduğu için bu göreve getirilmedi ama şunu da eklemek lazım, bizim ülkemizde scouting denilen şeye önem gösterilmiyor ezelden beri. Elin Avrupalısı bu işe aşırı önem gösterirken biz sürekli menajerler vasıtasıyla iş yapıyoruz.
iste bunu acil olarak birakmaliyiz, net soyluyorum. Hangi kulup scoutinge ilk once verirse o cok ciddi avantaj elde edecek.
3te 2 yapan adamla Dalga gecmeye calisiyor Çavolar allahin nankorleri siz boyle bi efsaneyi hakketmiyirsunuzYeni sezon başlar 9.hafta Terim: Taraftarımızda bize Ocak'a kadar müsaade edecek
Bu yonetim bir oyuncuyu zor satarIcimi kararttiniz. Oncelikle free oyunculara saldirmaliyiz.
Omar
Mendy
Dyzuba
Emre K.
Sonra en az 23 milyonu bulmaliyiz
Marcao. 12
Belhanda 5
Maicon. 3
Cagne. 2
Telles. 2
Babel. 1 ( maasini oderiz)
25 milyon
Extra Feghouli, Falcao, Yunus gidebilir. Onlar belirsiz hatta Linnes bile gidebilir.
Gelenler
Kaan 6 m
Irfan. ?
Evander ?
Y. Forvet ?
Kaan'a 6 milyon verdikten sonra Irfan, Evander ve Y. forvet icin 19 milyon kaliyor. Bir zahmet halletsinler. Belki Belhanda'nin 1 senelik maasini biz verirsek butce 28 milyona cikar veya Cagne Brugge olayi yine tekrarlanir ama sonraki sene sampiyon olamazsak cok kotu olur.
Onemli olan Marcao'yu 12 civarina satip kasayi guvene almak lazim. Marcao'dan sonra gerisi kolay.
Bu arada Evander olmaz ama baskasi olur veya F. Terim Fegh'i 10 olarak dusunuyordur.
emrede zerre kafa varsa basaga gıder