Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar yine kimseyi alamaz gibi duruyor, bu sezon basi oldugu gibi transferin son gunlerini bekleyecegiz anlasilan. Tabi ki o zamana kadar ortalikta futbolcu kalirsa, kalir kalmasina da sakat veya oynamayan oyuncu anca.

En iy hallerini düşünsek olurdu bu dedigin

Şaka bir yana da Sergen, geçen Falcao'nun en formda dönemini düşündüm. Porto ve Atletico zamanlarında Dünyanın en iyi forvetlerinden biriydi. Porto zamanında 3 milyon euro bonservisle almış, daha sonra kaç paraya Atletico'ya sattı. Biz neden bir türlü Porto gibi bir kulüp olamıyoruz mesela? Falcao gibi topçuları bulup, en iyi dönemlerinde seyredip, daha sonra da büyük paralara satamıyoruz. Falcao gibi adamları son demlerinde izlemekten bıktım artık.

Şaka bir yana da Sergen, geçen Falcao'nun en formda dönemini düşündüm. Porto ve Atletico zamanlarında Dünyanın en iyi forvetlerinden biriydi. Porto zamanında 3 milyon euro bonservisle almış, daha sonra kaç paraya Atletico'ya sattı. Biz neden bir türlü Porto gibi bir kulüp olamıyoruz mesela? Falcao gibi topçuları bulup, en iyi dönemlerinde seyredip, daha sonra da büyük paralara satamıyoruz. Falcao gibi adamları son demlerinde izlemekten bıktım artık.

Cunku Emre Utkucan denen scoutumuz ancak gobegine buyutuyor ondan.

Aslinda bu rezil patates liginde, oyle cok para verip kadro kurmak gerek yok.

Basaksehir toplam 5m euro harcamis
Sivass 2-3m euro
adamlara bak

bide bize bak
Boşuna uğraşıyoruz gerçekten. Ligin hilesini bulup yapıştıralım gitsin. Diagne'yi koyalım forvete. Trezeguet'e basalım parayı alalım. Devam anasını satayım.

Cunku Emre Utkucan denen scoutumuz ancak gobegine buyutuyor ondan.

Liyakatli biri olduğu için bu göreve getirilmedi ama şunu da eklemek lazım, bizim ülkemizde scouting denilen şeye önem gösterilmiyor ezelden beri. Elin Avrupalısı bu işe aşırı önem gösterirken biz sürekli menajerler vasıtasıyla iş yapıyoruz.

gomis 2 yıl daha rahat oynar demba ba ve buragın hala 20şer gol attıgı ligde gene estirir geri çağırmalıyız

Liyakatli biri olduğu için bu göreve getirilmedi ama şunu da eklemek lazım, bizim ülkemizde scouting denilen şeye önem gösterilmiyor ezelden beri. Elin Avrupalısı bu işe aşırı önem gösterirken biz sürekli menajerler vasıtasıyla iş yapıyoruz.

iste bunu acil olarak birakmaliyiz, net soyluyorum. Hangi kulup scoutinge ilk once verirse o cok ciddi avantaj elde edecek.

iste bunu acil olarak birakmaliyiz, net soyluyorum. Hangi kulup scoutinge ilk once verirse o cok ciddi avantaj elde edecek.

Bak mesela Osmanlıspor zamanında N'Diaye'yi 300 bin euroya transfer etmiş. Şimdi N'Diaye'nin futbolculuğu tartışılır, o ayrı ama biz N'Diaye'ye 7.5, Stoke City'de 16 milyon euro ödemişti. Bakınız bu transfer scouting başarısıdır. Bizim ben böyle büyük bir başarımızı hatırlamıyorum.

Icimi kararttiniz. Oncelikle free oyunculara saldirmaliyiz.
Omar
Mendy
Dyzuba
Emre K.
Sonra en az 23 milyonu bulmaliyiz
Marcao. 12
Belhanda 5
Maicon. 3
Cagne. 2
Telles. 2
Babel. 1 ( maasini oderiz)
25 milyon
Extra Feghouli, Falcao, Yunus gidebilir. Onlar belirsiz hatta Linnes bile gidebilir.
Gelenler
Kaan 6 m
Irfan. ?
Evander ?
Y. Forvet ?
Kaan'a 6 milyon verdikten sonra Irfan, Evander ve Y. forvet icin 19 milyon kaliyor. Bir zahmet halletsinler. Belki Belhanda'nin 1 senelik maasini biz verirsek butce 28 milyona cikar veya Cagne Brugge olayi yine tekrarlanir ama sonraki sene sampiyon olamazsak cok kotu olur.
Onemli olan Marcao'yu 12 civarina satip kasayi guvene almak lazim. Marcao'dan sonra gerisi kolay.
Bu arada Evander olmaz ama baskasi olur veya F. Terim Fegh'i 10 olarak dusunuyordur.

Icimi kararttiniz. Oncelikle free oyunculara saldirmaliyiz.
Omar
Mendy
Dyzuba
Emre K.
Sonra en az 23 milyonu bulmaliyiz
Marcao. 12
Belhanda 5
Maicon. 3
Cagne. 2
Telles. 2
Babel. 1 ( maasini oderiz)
25 milyon
Extra Feghouli, Falcao, Yunus gidebilir. Onlar belirsiz hatta Linnes bile gidebilir.
Gelenler
Kaan 6 m
Irfan. ?
Evander ?
Y. Forvet ?
Kaan'a 6 milyon verdikten sonra Irfan, Evander ve Y. forvet icin 19 milyon kaliyor. Bir zahmet halletsinler. Belki Belhanda'nin 1 senelik maasini biz verirsek butce 28 milyona cikar veya Cagne Brugge olayi yine tekrarlanir ama sonraki sene sampiyon olamazsak cok kotu olur.
Onemli olan Marcao'yu 12 civarina satip kasayi guvene almak lazim. Marcao'dan sonra gerisi kolay.
Bu arada Evander olmaz ama baskasi olur veya F. Terim Fegh'i 10 olarak dusunuyordur.
Bu yonetim bir oyuncuyu zor satar

Zaten şampiyonluğa havlu attık bari korona olmayalım diye kaçak oynuyorlar. Bunları yatırıp dikmek, kaldırıp öpmek lazım.

Falcao kalsada kalmasa da forvet transferi sart ama kaliteli bir forveti nereden bulup hangi parayla alacagiz , orasi muamma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt