Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şaka bir yana da Sergen, geçen Falcao'nun en formda dönemini düşündüm. Porto ve Atletico zamanlarında Dünyanın en iyi forvetlerinden biriydi. Porto zamanında 3 milyon euro bonservisle almış, daha sonra kaç paraya Atletico'ya sattı. Biz neden bir türlü Porto gibi bir kulüp olamıyoruz mesela? Falcao gibi topçuları bulup, en iyi dönemlerinde seyredip, daha sonra da büyük paralara satamıyoruz. Falcao gibi adamları son demlerinde izlemekten bıktım artık.
Bulduk da stoper bulduk.marcao ve luyindamayi ıyki aldik o baska ama inşallah hucuma da ayni takviyeler gelir.mesela bellegarde konusulyo ortsaha için

hıc ıyı degıl kanka maddı manevı cökügüm

senden ne haber

puan durumunda üstümüzdeki ekiplere bakıyorum

e5e2a4e92e4.png

Falcao kalsada kalmasa da forvet transferi sart ama kaliteli bir forveti nereden bulup hangi parayla alacagiz , orasi muamma.

iki kanada iki iyi adam alabilirsek forvette diagne ile dahi şampiyon olabileceğimiz kanaatindeyim. 20'yi geçer öyle bir tabloda.

ama kanattaki adamlar kendine oynayan değil forveti besleyen cinste olmalı. gomis varken rodrigues'in sağ kanatta oynadığı tarzda mesela.

iki kanada iki iyi adam alabilirsek forvette diagne ile dahi şampiyon olabileceğimiz kanaatindeyim. 20'yi geçer öyle bir tabloda.

ama kanattaki adamlar kendine oynayan değil forveti besleyen cinste olmalı. gomis varken rodrigues'in sağ kanatta oynadığı tarzda mesela.

Diagne nasıl 50'ye yakın gol atabildi yahu. Ne kadar uyduruk bir ligimiz var arkadaş.

Diagne normalde Turkiye sartlari icin iyi santrafor ama herifin kafasi sakat oldugu icin guvenemiyorum kendisine. Surekli sosyal medya uzerinden taraftarla satisiyor ayrica isler yolunda gitmeyince. Her mesaji ciddiye aliyor.

Iki takimi Onyekuru tarzi kanat yanlis olur. Onu sadece anadolu takimlari yapiyor.

1 kanat Feghouli (prime donemi), Q7, Trezeguet tarzi bir teknik kanat lazim
2 kanat Onyekuru, Bruma tarzi.

Su sartlarda ancak boyle birsey olur

Trezeguet - XXX - Emre K.

Falcao kalsada kalmasa da forvet transferi sart ama kaliteli bir forveti nereden bulup hangi parayla alacagiz , orasi muamma.
Falcao takımda kalırsa yana yana kimi satacağımızı düşünürüz ne yapsak da bütçe oluştursak diye bakarız aynı durum Belhanda & Feghouli ikilisi için de geçerli

Maicon'u Babel'i filan satmak ile bütçe oluşturamayız kendimize Feghouli ve Falcao'yu satamayıp da Luyindama & Marcao ikilisini bozmaya kalkar isek fena küfrederim

Falcao takımda kalırsa yana yana kimi satacağımızı düşünürüz ne yapsak da bütçe oluştursak diye bakarız aynı durum Belhanda & Feghouli ikilisi için de geçerli

Maicon'u Babel'i filan satmak ile bütçe oluşturamayız kendimize Feghouli ve Falcao'yu satamayıp da Luyindama & Marcao ikilisini bozmaya kalkar isek fena küfrederim
Normalde zaten takimin en saglam bolgesi;

Muslera
Luyindama - Marcao

bunu bozarsak seneye daha kotu olabilir bizim icin.

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz: "Kendi adıma yabancı futbolcu sayısının, zaman içinde indirilmesinden yana olduğumu söyleyebilirim. Tabii ben acele edilmesinin çok faydalı olacağını düşünmüyorum."

bunlar da var iste

Kanatlarda Emre Kılınç & Trezeguet olursa bence yine 25 civarı atabilir Diagne belki daha da fazlasını ama Fatih Terim'in son yıllardaki gibi hücum edemeyen bir Galatasaray izlersek seneye de forvetimiz Falcao & Diagne filan değil Haaland & Mbappe filan olsa yine de kanser oluruz

Önce bir gol atmayı öğrenmemiz gerekiyor ilk 8 takım içinde en az gol atan Galatasaray böyle bir şey kabul edilemez, Trabzon'un 70 gol attığı ligimizde Galatasaray'ın 50 gol atabilmiş olması saçmalıktır. İşin daha kötü yanı çoook uzun zamandır Galatasaray'ın ligin en iyi hücum eden en çok gol atan takımı olduğunu hatırlamıyorum

Iki takimi Onyekuru tarzi kanat yanlis olur. Onu sadece anadolu takimlari yapiyor.

1 kanat Feghouli (prime donemi), Q7, Trezeguet tarzi bir teknik kanat lazim
2 kanat Onyekuru, Bruma tarzi.

Su sartlarda ancak boyle birsey olur

Trezeguet - XXX - Emre K.

onyekuru kanat oynuyor ama aslında forvet gibi. asist özelliği yok, driblingi, zayıf, adam eksiltme özelliği yok. savunma arkası koşuları çok iyi, golcülüğü de son geldiğinde çok atamasa da gayet iyi. anderlecht'te ve önceki takımında da atıyordu zaten.

bu sebeplerden ötürü ben onyekuru'yu bruma ile aynı tarzda görmüyorum. bruma çok daha driblingçi bir herif.

ben iki kanatta da dribling özelliği olan oyuncu olsun istiyorum. ama ters ayakla içeri kayan oyuncudan ziyade çizgiye paralel oynayan stilde oyuncular olursa iyi olacağı kanaatindeyim. mesela keita gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt