Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.985
- 10.804
- 2.838
keyifler yerinde mi ulvi ahbabım
hıc ıyı degıl kanka maddı manevı cökügüm
senden ne haber
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
keyifler yerinde mi ulvi ahbabım
Bulduk da stoper bulduk.marcao ve luyindamayi ıyki aldik o baska ama inşallah hucuma da ayni takviyeler gelir.mesela bellegarde konusulyo ortsaha içinŞaka bir yana da Sergen, geçen Falcao'nun en formda dönemini düşündüm. Porto ve Atletico zamanlarında Dünyanın en iyi forvetlerinden biriydi. Porto zamanında 3 milyon euro bonservisle almış, daha sonra kaç paraya Atletico'ya sattı. Biz neden bir türlü Porto gibi bir kulüp olamıyoruz mesela? Falcao gibi topçuları bulup, en iyi dönemlerinde seyredip, daha sonra da büyük paralara satamıyoruz. Falcao gibi adamları son demlerinde izlemekten bıktım artık.
Marcao belki satilir ve bize buyuk avantaj saglar. Tabi basinin uydurmasi da olabilir. Luyi'ye mutlaka talip vardir ama onun da 13 15 arasina gitmesine gonlum razi degilBu yonetim bir oyuncuyu zor satar
hıc ıyı degıl kanka maddı manevı cökügüm
senden ne haber
Falcao kalsada kalmasa da forvet transferi sart ama kaliteli bir forveti nereden bulup hangi parayla alacagiz , orasi muamma.
iki kanada iki iyi adam alabilirsek forvette diagne ile dahi şampiyon olabileceğimiz kanaatindeyim. 20'yi geçer öyle bir tabloda.
ama kanattaki adamlar kendine oynayan değil forveti besleyen cinste olmalı. gomis varken rodrigues'in sağ kanatta oynadığı tarzda mesela.
Diagne normalde Turkiye sartlari icin iyi santrafor ama herifin kafasi sakat oldugu icin guvenemiyorum kendisine. Surekli sosyal medya uzerinden taraftarla satisiyor ayrica isler yolunda gitmeyince. Her mesaji ciddiye aliyor.iki kanada iki iyi adam alabilirsek forvette diagne ile dahi şampiyon olabileceğimiz kanaatindeyim. 20'yi geçer öyle bir tabloda.
ama kanattaki adamlar kendine oynayan değil forveti besleyen cinste olmalı. gomis varken rodrigues'in sağ kanatta oynadığı tarzda mesela.
iki kanada iki iyi adam alabilirsek forvette diagne ile dahi şampiyon olabileceğimiz kanaatindeyim. 20'yi geçer öyle bir tabloda.
Falcao takımda kalırsa yana yana kimi satacağımızı düşünürüz ne yapsak da bütçe oluştursak diye bakarız aynı durum Belhanda & Feghouli ikilisi için de geçerliFalcao kalsada kalmasa da forvet transferi sart ama kaliteli bir forveti nereden bulup hangi parayla alacagiz , orasi muamma.
puan durumunda üstümüzdeki ekiplere bakıyorum
![]()
bu kadar kötü bır tabloyu ben bıle beklemıyordum valla tam manasıyla skandal
Bence bizim takıma basıp gidebilecek bir forvet lazım.
Normalde zaten takimin en saglam bolgesi;Falcao takımda kalırsa yana yana kimi satacağımızı düşünürüz ne yapsak da bütçe oluştursak diye bakarız aynı durum Belhanda & Feghouli ikilisi için de geçerli
Maicon'u Babel'i filan satmak ile bütçe oluşturamayız kendimize Feghouli ve Falcao'yu satamayıp da Luyindama & Marcao ikilisini bozmaya kalkar isek fena küfrederim
Kanatlarda Emre Kılınç & Trezeguet olursa bence yine 25 civarı atabilir Diagne belki daha da fazlasını ama Fatih Terim'in son yıllardaki gibi hücum edemeyen bir Galatasaray izlersek seneye de forvetimiz Falcao & Diagne filan değil Haaland & Mbappe filan olsa yine de kanser oluruziki kanada iki iyi adam alabilirsek forvette diagne ile dahi şampiyon olabileceğimiz kanaatindeyim. 20'yi geçer öyle bir tabloda.
Iki takimi Onyekuru tarzi kanat yanlis olur. Onu sadece anadolu takimlari yapiyor.
1 kanat Feghouli (prime donemi), Q7, Trezeguet tarzi bir teknik kanat lazim
2 kanat Onyekuru, Bruma tarzi.
Su sartlarda ancak boyle birsey olur
Trezeguet - XXX - Emre K.