Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle profesyonellikten uzak bir mantikla hareket edersek isimiz yas.
Arda Galatasarayli olabilir. Buna kimse birsey demiyor. Ama sana soruyorum futbol olarak ne katabilir bizim kulübe? Iki yildir ayagina dogru dürüst top degmemis ve kendine hic dikkat etmeyen bir adamdan bahsediyoruz. Hic birsey katamaz. Emreyi bende sevmem ama 40 yasinda catir catir top oynuyor herif.
Sirf Galatasarayli diye takima katacak halimiz yok, hayir kurumu degiliz biz.
Ben taraftarim profesyonel dusunemem Galatasarayin evladidir gelsin oynasin mac basi fazla bisey almasin Emrenin catur cutur top oynamasida beni ilgilendirmiyor.Galatasarsyin yetistirdigi en Buyuk futbolcudur kendisi emre onun kariyerini ruyasinda bile goremez .Ben zaten bu forumdaki Arkadaslari yillardir anlamiyorum Galatasarayda kim basarili olduysa kim Galatasaraya biseyler kattiysa nefret ediliyor.Bu adamlar fbde olsa el ustunde tutulur.Fatih terim gelmis gecmis en buyuk efsanemiz Foruma sorsan yarisi nefret ediyor.Hasan sas Futbolculuk ve yrdimcik zamninda basarilar geldi sorsan forumun yarisi nefret Eder .Apo baskan ne zaman goreve gelse surekli sampiyinluk yasamistir Ama forumdaki vizyon tayfa nefret eder

.Arda Turan Galatadaraya bonservis kazandirmis Foruma sorsan nefret eder.Resmen forum Galatasaraya basari vermis insanlardan nefret ediyor .Cozemiyorum yani .

Son düzenleme:
Arda 3 ay antrenman yesin takımın en iyi oyuncusu olur. Bugün Arda hakkında söylenenler büyük ihtimal Sosa Trabzon'a, Burak Beşiktaş'a ve hatta Emre Başakşehir'e gitmeden önce de söylenmekteydi. Bugün yaşlarına rağmen hala pozisyonlarında ligin top 5 adamları bunlar. Ha bence de maç başı kontrat daha iyi ve garanti olur ama Selçuk'un Galatasaray'dan para kazanabildiği yerde Arda'ya 1 milyon kumar oynamak kötü ticaret değil. 5 yıldır yerinde sayan adama kadro dışı bırakmadan 2 ay önce 1 milyon zam yapmış kulübüz biz.
Başakşehir de 2 sene idman gördü de ne oldu?
Emre ile birlikte şampiyonluktan ettiler adamları.

Üstüne bunlar ayrılınca takım kendine geldi ve şampiyonluğa gidiyor .

Ayrıca huylu huyundan vazgeçmez.

Gazeteci döven,
Hocasını ve ülkesini Milli maçlar da satan ve 4 yenilen maçtan sonra kulübede kahkaha atan,
Hastane basıp silah çeken,
Milletin sevgilisine sarkan kişiden her şey beklenir.

Maicon için 3 milyon euro vermeyecek kadar akıllı artık bu Arabistan takımları. Bu yüzden Belhanda için verecekleri maksimum para 3.5 milyon euro. Gomis’e de daha fazla vermediler zaten.

not: Galatasaray, 8 milyon euro ödeyip transfer emişti kendisini. :)

@TFFligler: Trabzonspor Kanga ile görüşmeleri sıklaştırdı...

Oyuncu ile Bir Ay Önce bir görüşme yapılmıştı..

Oyuncunun Menajeri Bu Hafta Türkiye'ye Geliyor...

Büyük Ölçüde Anlaşma sağlanacak

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beddua'ya gerek yok. Lütfen...

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Renktaş kesinlikle beddua yok. Ama Belhanda ve Selçuk leşleri oynamaya devam edince sinir strese giriyoruz. Milyonlarca taraftarın göremeyip de Fatih hocanın gördüğü şey nedir? Biz mi körüz yoksa Fatih hocanın süper yetenekleri mi var?

1594634516432.webp

Pandemi sonrasi Puan Durumu. RE-ZA-LET

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt