- 1 Ocak 2011
- 15.432
- 10.455
- 1.838
Ben taraftarim profesyonel dusunemem Galatasarayin evladidir gelsin oynasin mac basi fazla bisey almasin Emrenin catur cutur top oynamasida beni ilgilendirmiyor.Galatasarsyin yetistirdigi en Buyuk futbolcudur kendisi emre onun kariyerini ruyasinda bile goremez .Ben zaten bu forumdaki Arkadaslari yillardir anlamiyorum Galatasarayda kim basarili olduysa kim Galatasaraya biseyler kattiysa nefret ediliyor.Bu adamlar fbde olsa el ustunde tutulur.Fatih terim gelmis gecmis en buyuk efsanemiz Foruma sorsan yarisi nefret ediyor.Hasan sas Futbolculuk ve yrdimcik zamninda basarilar geldi sorsan forumun yarisi nefret Eder .Apo baskan ne zaman goreve gelse surekli sampiyinluk yasamistir Ama forumdaki vizyon tayfa nefret ederBöyle profesyonellikten uzak bir mantikla hareket edersek isimiz yas.
Arda Galatasarayli olabilir. Buna kimse birsey demiyor. Ama sana soruyorum futbol olarak ne katabilir bizim kulübe? Iki yildir ayagina dogru dürüst top degmemis ve kendine hic dikkat etmeyen bir adamdan bahsediyoruz. Hic birsey katamaz. Emreyi bende sevmem ama 40 yasinda catir catir top oynuyor herif.
Sirf Galatasarayli diye takima katacak halimiz yok, hayir kurumu degiliz biz.
.Arda Turan Galatadaraya bonservis kazandirmis Foruma sorsan nefret eder.Resmen forum Galatasaraya basari vermis insanlardan nefret ediyor .Cozemiyorum yani .
Son düzenleme: