- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.377
- 5.998
Hagi'nin bulunduğu coğrafyayı böyle adlandırmak ustaya ayıp olmaz mı?
hea..... oyle bakarsak olmaz tabi ama bu durumda her yerden ustat 1 topcu cikmistir tarihte demi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hagi'nin bulunduğu coğrafyayı böyle adlandırmak ustaya ayıp olmaz mı?
hea..... oyle bakarsak olmaz tabi ama bu durumda her yerden ustat 1 topcu cikmistir tarihte demi
Semih Kaptan Yuvaya dönecektir.Haberler sende reis
Bende Arab, Afrika ve Mahreb bölgesinden.Kruse zaten fenere gelmeden önce de disiplinli bir oyuncu değildi ki. Ben artık İskandinavya'dan, Doğu Avrupa'dan Balkanlardan oyuncu istiyorum.
Hocaya futbol fukarasi yazarken gercekten hic utanmiyormusun?
Stancu kazığından sonra karşıyım doğu bloğuna. 5 milyon vermiştik o maddi sıkıntıda. Rezillik resmen.Bizim Doğu Blokundan aldığımız herifler genelde iyi çıkmıştır. Sadece Hagi değil.
Emre kılınç hem sol hem sağ açık hemde oyun kurma özelliği var. Emre kılınç mutlaka gelmeliHem Trezeguet hem Onyekuru gelmelidir
Test test ??Emre kılınç hem sol hem sağ açık hemde oyun kurma özelliği var. Emre kılınç mutlaka gelmeli
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neden böyle dedin şimdi renktaş. Henry ve trezeguet bonservis verip almak çok zor.
Aga hocayi elestiriyoruz yaslandi eskisi gibi degil zaten o eski heycanida yok ama Bu kadar basarili hir adama futbol fukarasi demek cok sacma bisey .O bizi bu hallere düşürürken utanmışmıdır acaba ya da başkana forvet transferi için baskı yapıp diagne denen dürrükü aldırırken 13 milyona
emin bayramı kaptan çıkaraktı madem taylanı defans oynattığında utandı mı
Son iki yılın sözde şampiyonunu dörtlük beşlik altı kasımda altılık ederlerken futboldan memnunum ama skordan değil derken utanmışmıdır.
Sene başında ve devre arasında alınan oyuncuları saydırtma şimdi bu kadar sirkülasyonla şu hale getirdiyse savunmanın da manası yok
Bu adam neden hala ceza almıyor.Aga hocayi elestiriyoruz yaslandi eskisi gibi degil zaten o eski heycanida yok ama Bu kadar basarili hir adama futbol fukarasi demek cok sacma bisey .
Ben mi?Bu adam neden hala ceza almıyor.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
rakibi boğan ortasaha ve forvet istiyorum rakip oyun kuramayip topu disari atsin oyle bi takim istiyorum