Serkan Gürkan
10 Numara!
- 22 Mayıs 2011
- 12.801
- 2.599
- 1.618
İşimiz apo abimize kaldıysa yandık...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray’da Avrupa biletinin kaçması nedeniyle maliyeti yüksek olan yıldızlarla yollar ayrılacak!
Falcao, Belhanda, Feghouli, Mariano, Jimmy Durmaz, Ahmet, Şener, Lemina, Seri ve Sekidika gönderilecek... Ali Naci
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
El e katilamazsak mi yoksa cl e katilamadik mi diyeGalatasaray’da Avrupa biletinin kaçması nedeniyle maliyeti yüksek olan yıldızlarla yollar ayrılacak!
Falcao, Belhanda, Feghouli, Mariano, Jimmy Durmaz, Ahmet, Şener, Lemina, Seri ve Sekidika gönderilecek... Ali Naci
keşkeGalatasaray’da Avrupa biletinin kaçması nedeniyle maliyeti yüksek olan yıldızlarla yollar ayrılacak!
El e katilamazsak mi yoksa cl e katilamadik mi diye
Keşke ama yalan. Bu yönetim kimseyi yollayamazGalatasaray’da Avrupa biletinin kaçması nedeniyle maliyeti yüksek olan yıldızlarla yollar ayrılacak!
Keşke ama yalan. Bu yönetim kimseyi yollayamaz
Keşke ama yalan. Bu yönetim kimseyi yollayamaz
Ne ?Ne yapıp ne edip falcao çöpünden kurtulunmali. Diagne olsaydı bu sezon da şampiyonduk.
Sadece Seri ve Mariano'ya üzülürüm bu isimlerden.Galatasaray’da Avrupa biletinin kaçması nedeniyle maliyeti yüksek olan yıldızlarla yollar ayrılacak!
Şampiyonluğu bilmem ama çoğu maca forvet ile başlardık.Ne yapıp ne edip falcao çöpünden kurtulunmali. Diagne olsaydı bu sezon da şampiyonduk.