Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hala geçen yılın başındaki saçma sapan kadro mühendisliğine bir anlam veremiyorum.
öyle durağan bir takım kuruldu ki topu karşı sahaya geçiremedik. Nzonzi Babel hazır olmayan Lemina, hazır olmayan Seri, Falcao , Emre Mor'a güvenilip nasıl yola çıkılır? Deniz Türüç alınmadı E. Mor alındı. Onyekuru'nun yeri dolmadı. Belhanda Fegh. e tekrar güvenildi.. Bu kadar sprtif ve idari tecrübeye rağmen bu hataları aklım almıyor.
Bu sene de Arda,Caner,Semih isimleri dolanıyor. inanılmaz gerçekten

Zaten genel olarak alınan oyuncuların kalitesinde sıkıntı yoktu.
inanılmaz durağan bir takım ve karakter olarak inanılmaz pasif, ağzı var dili yok oyunculardan kuruldu.
marcao,mariano,babel,nzonzi,seri,falcao,feg bu adamlar temposuz adamlar.Hepsini bir takıma koymak iş bilmezlik.Ama iyi oluşturulmuş bir kadroda bir ikisini kaldırabilirsin.Ve o bir ikisi o kadroda fark yaratır.

Arda konusunda hala kararsızım.Belki karakter olarak olgunlaştı.Bizde oynadığı dönemler gençti çok ikilik yaptı.Belki olgunlaştı fazla sorun yaratmaz diye düşünüyorum.Ama hala soru işareti.Galatasaray altyapısında yetişmiş.Galatasaraya karşı sevgii tartışılmaz bir isim.Taraftar açısından bu kadar dışlanması üzüyor adamı.

caner konusunda hiç tartışmam maliyeti normal kabul edilebilir düzeyde olduğu müddetçe hiç düşünmeden alınsın derim.Çok ciddi fark yaratır.

karakter meselesine girersek işin içinden çıkamayız.Bende bu konularda eskiden çok hassastım.Ama bunların hepsi boş işler.Hiçbir takımın bu mevzuya önem verdiğini düşünmüyorum.Bizim takımda sorunlu, karakttersiz adamlar oynamaz lafları kocaman bir yalan.

bizim takımdaki güya sakin karakterli adamlar.Ulan hakem eliyle gol atsa sesini çıkartmayacaklar.Bunlarmı karakterli.

Deniz Türüç alınmadı da ne yaptı mesela gittiği takımda? Yetersiz , hiçbir şekilde 11 oyuncusu olamıyor Fener gibi eksik takımda bile Emre Mor'in CV ile Deniz Türüç'ün CV'ye bakıyorsun , sonra birini bedelsiz kiralıyorsun birine 3.5 bonservis verip 3-4 sene yollayana kadar göbeğin çatlıyor. Sonra Deniz Türüç alınmadı. İyi ki alınmadı bak Mor tutmayınca çat diye elden çıktı.
Yarım sezon babel ve emre'yi oynattık kazanmak için. Koskoca yarım sezon heba oldu. Kiralık adamın umrunda mı olur senin takımın. Babel zaten sezon başı maçlarında sezon sonu hangi takıma gitsemde cebimi doldursam peşinde gibiydi.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ec3rWuvX0AA-WbG

Koronadan sonraki lig puan durumu..rezillik

Radamel Falcao, Inter Miami'nin kendisine yıllık 6 milyon Euro maaş teklif etmesine rağmen bu teklife sıcak bakmıyor. Galatasaray taraftarını hayal kırıklığına uğrattığını düşünen Radamel Falcao, kendisini göstermek ve gördüğü sevginin karşılığını vermek istiyor. (Foot Mercato)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Falcaoyu Amerikaya yollayıp yerine Dzyuba tarzı bi forvet almak lazım.Ayrıca kaleci isini simdiden halletmek gerek cunku gorduk ki kaleci bizim icin takımın yarısı demek.Onyekuru alinamiyosa yerine onun tarzinda dribblingi kuvvetli adam alinmali.Kanatların hızlı degilse superligde bi hicsin ligin ilk yarisinda gorduk Babelle.

Radamel Falcao, Inter Miami'nin kendisine yıllık 6 milyon Euro maaş teklif etmesine rağmen bu teklife sıcak bakmıyor. Galatasaray taraftarını hayal kırıklığına uğrattığını düşünen Radamel Falcao, kendisini göstermek ve gördüğü sevginin karşılığını vermek istiyor. (Foot Mercato)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O halde Maasini en azindan 1 mio düsür + cok iyi bi kamp gecir

Milan doğru yolda, 3 yıla juve gibi ard arda şampiyonluklar başlar

.- .-. -.. .- - ..- .-. .- -. .- .-. -.. .- - ..- .-. .- -. -... .. - -- .. ... .-.-.-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt