Ömer Karataş
Tecrübeli Üye
- 20 Mayıs 2011
- 5.210
- 3.313
- 2.088
beşiktaş gyasi ile ilgileniyormuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben hala geçen yılın başındaki saçma sapan kadro mühendisliğine bir anlam veremiyorum.
öyle durağan bir takım kuruldu ki topu karşı sahaya geçiremedik. Nzonzi Babel hazır olmayan Lemina, hazır olmayan Seri, Falcao , Emre Mor'a güvenilip nasıl yola çıkılır? Deniz Türüç alınmadı E. Mor alındı. Onyekuru'nun yeri dolmadı. Belhanda Fegh. e tekrar güvenildi.. Bu kadar sprtif ve idari tecrübeye rağmen bu hataları aklım almıyor.
Bu sene de Arda,Caner,Semih isimleri dolanıyor. inanılmaz gerçekten
Yarım sezon babel ve emre'yi oynattık kazanmak için. Koskoca yarım sezon heba oldu. Kiralık adamın umrunda mı olur senin takımın. Babel zaten sezon başı maçlarında sezon sonu hangi takıma gitsemde cebimi doldursam peşinde gibiydi.Deniz Türüç alınmadı da ne yaptı mesela gittiği takımda? Yetersiz , hiçbir şekilde 11 oyuncusu olamıyor Fener gibi eksik takımda bile Emre Mor'in CV ile Deniz Türüç'ün CV'ye bakıyorsun , sonra birini bedelsiz kiralıyorsun birine 3.5 bonservis verip 3-4 sene yollayana kadar göbeğin çatlıyor. Sonra Deniz Türüç alınmadı. İyi ki alınmadı bak Mor tutmayınca çat diye elden çıktı.
Seni sevmiyorum oğlumFLAŞ! Emre Çolak: “Galatasaray’ın yeri bende çok ayrı. Geri dönmek için teklif bekliyorum. Fatih hocayla görüştüm beklememi söyledi.”
O halde Maasini en azindan 1 mio düsür + cok iyi bi kamp gecirRadamel Falcao, Inter Miami'nin kendisine yıllık 6 milyon Euro maaş teklif etmesine rağmen bu teklife sıcak bakmıyor. Galatasaray taraftarını hayal kırıklığına uğrattığını düşünen Radamel Falcao, kendisini göstermek ve gördüğü sevginin karşılığını vermek istiyor. (Foot Mercato)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O konuyu Hayri ile kapattik.