Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diego Godin'in menajeri: ''Birçok ülkeden teklif alıyoruz. Türkiye'den 2 takımla görüşme halindeyiz. Onların verdikleri ücret diğerlerinden daha yüksek. Her gün iki takımdan biri, diğerinin ücretine göre fiyat yükseltiyor. Umarım Godin istediği takıma gider.''
Le Mundo Sport

Diego Godin'in menajeri: ''Birçok ülkeden teklif alıyoruz. Türkiye'den 2 takımla görüşme halindeyiz. Onların verdikleri ücret diğerlerinden daha yüksek. Her gün iki takımdan biri, diğerinin ücretine göre fiyat yükseltiyor. Umarım Godin istediği takıma gider.''
Le Mundo Sport

fener 100%

Le Mundo Sport
Fener alırsa şampi diyebiliriz

Ec3rWuvX0AA-WbG

Koronadan sonraki lig puan durumu..rezillik
Fatih hocamın hiç suçu yok suçlu her zaman başkasıdır

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emre Çolak mesela bizde oynarken biz kendisine sevgimizi hissettirdik mi?

Menajer kazığı Ontivero gelir ‘Ontivero yeni Messi, Emre senin takımda artık yerin yok’ deriz.

Guillermo Burdisso gelir ‘Burdisso abisinden daha iyi stoper, nihayet kurtulduk Semih leşinden’ tarzı cümleler yazılır.

Elano gelir ona taparız. Halbuki o takımın sol kanat oyuncusu ilerde Atletico Madrid ve FC Barcelona’da oynacak haberimiz yok.

Biz? Pubis Arda, diskolarda gezme Arda, salaksın Arda, bilerek forma giymiyorsun Arda.

Her zaman oyuncuları suçluyoruz.. biraz da biz aynaya baksak?

Ajax kulübü taraftarı alt yapı oyuncularını korur, olumsuz 1 kelime etmez. Sahip çıkar her zaman. Bunun bir çok örneği var, 18’inden 35’ine kadar.

Üzülüyorum.. bu kulübü kalbinden seven, renklerini bizim kadar seven, kulübün tesislerini kafasından ezbere bilen futbolcuları dışlıyoruz. Yerine sırf Fransa liginde oynamış diye Jimmy Durmaz leşinin transferini savunuyoruz/istiyoruz (o zaman öyleydi, karşı çıkan yoktu).
Emre denen vitaminsizini ben bizde ikende sevmiyordum aynı Sabri Sarıoğlu gibi.

Emre Çolak denen hıyar gelirse gidene kadar maç izlemem. Aynısı Semih Kaya için de geçerliEmre

Emre denen vitaminsizini ben bizde ikende sevmiyordum aynı Sabri Sarıoğlu gibi.
sabri ile kıyaslaman yanlış sabri müchadele ediyordu en azından ve gerçek galatasaraylı antrenör olarak görmek isterdim takımda

evet bu dogru.aylarca beklediğiniz adami bir çırpıda silmekte aptalliktan baska bisey degil.yirpatmayin,degerini azaltmayin gonderilmesi gundemde olursa.biraz olsun ergenlikten uzak kalin.diagne cop,falcao kronik sakat.hakediyosunuz basiniza gelenleri

Ergenlik cagneye yapilanlar ve falconun 3 ay beklenip havalaninda karsilanmasidir
Falco sakat oldugu gibi oynadiginda vasati asabilmis biri degil
Ltf vaaz vermeden konusalim, farkli dusuncelere hurmet edelim

sabri ile kıyaslaman yanlış sabri müchadele ediyordu en azından ve gerçek galatasaraylı antrenör olarak görmek isterdim takımda
Kıyaslamadım ki sevmediğimi söyledim.
Aydın Yılmaz
Sabri Sarıoğlu
Emre Çolak
Üçü de normalde bizde oynayacak adamlar değildi. Ama Allah herkese bunların kısmetinden versin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt