Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Artık iyice eminim ki abdurrahim buna dünyanın parasını yediriyor
Bu ne anlatıyor ya falcaonun aldığı maaş ile millet her sene 3 tane oyuncu alıp 2 sene sonra 30 milyona birilerine kilitliyor. Şanssız sakatlıkmış ulan 35 yaşında adam seneye yine sakatlanınca ne diyeceğiz şanssız sakatlık yaşadı yoksa gol kralı olurdu siktir edelim yoksa biz ş.ligine gider 30 milyon euro alırdık ama olsun falcao gibisini almak 15 milyon euro mu diyelim.
:D
Madem falcao gibisini almak 15 milyon euro ligde gol kralı olan ilk iki isim biri free diğeri 6 milyon euroya alınmış 30 küsür maç oynamışlar bu sene hangisinin topladığı puanlar daha fazla ona bakalım

Ajax Ziyech'i chelsea"ye satar satmaz gitti aldı adamım muhammed kudüs'ü hemde 8.5 milyon falan diyorlar çok ucuz ama ışte ne varki hem kısıtlama hem gitmeyen tomarla para alan adamlar hem de iş bilmeyen yöneticiler yüzünden biz bu transferleri yapamıyoruz ne güzel marcao luyindamayı almışsın gözümün önünde örnek adamlar geldikleri zamana göre değerlerini 2ye 3e katladı neden genç yetenekleri satmak kolay aldıkları paralar çok küçük elden çıkarmak kolay oluyor bu yüzden de
Kudüs kaçtı bir isim daha var o da Evander inşallah bu çocuğu alabiliriz pahalı gelicek illaki bize ama luyindama formülü yapıp 3-4 e kiralayıp 5-6 ya bonservisini almak lazım 2-3 seneye 25-30 milyona çok rahat satarız tam aradığımız tarzda olması gereken bi 10 numara özelliklerine sahip uzaktan şutları çok iyi sağlam şutlar çıkarıyor ve iyi de golleri var ceza sahası dışından işin dripling yönünü de gayet iyi yapıyor sadece biraz daha fiziken güçlenmesi ve daha sağlam basmalı yere oyun görüşü olarak zamanla daha da gelişecektir suan alırsak 1 seneye kalmaz en gözde topcumuz olur ve klupler sıraya girecektir çünkü tarz olarak bi De Bruyne havası var ve o potansiyeli yansıtiyor sadece zamana ihtiyacı var bakalım inşallah alabiliriz

1594724418026.webp

O degilde seyircili maclara ne zaman dönülür?

22x Turkish Champions

Falcao transferinde yönetim kadar biz taraftarlarda suçluyuz eger transfer dönemi bittiginde falcao gelmeseydi taraftar arenadaki yönetim bürosunu basardı umarım falcaonun şuanki durumu bize ders olur bu yaşlı yıldız transferi konusunda

O degilde seyircili maclara ne zaman dönülür?

22x Turkish Champions
Premier Ligde seyircinin gelişini saatlere bölerek stada alacaklarmış, belli bir kapasitenin üzerine çıkmayacakmış, misal sen 14:50' de stada gireceksin ben 14:52 gibi herkese bir saat verilecekmiş diye duydum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt