Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala duyumculuk yapan mallar görüyorum. Bırakın abicim bu işleri. Benden 10 dk once bir bilgiyi öğrenmiş olman seni vezir yapmaz bu nasıl bir psikoloji gözünü seveyim? Her taraf haber kaynağı zaten canlı yayında insanlar ossuruyor izlemesen bile 1 dk sonra burada bile paylaşılıyor bu ne merak yav?

Ahmet denizci bir ekoldur.

normal bi sakatlik 2 hafta sürecekse bu adamda 5 hafta sürüyor. 3 kez hafif sakatlansa 15 mac yani sezonun yarisi gitti iste. yüzüne ve bacaklarina bakinca bu adamin eridigi belli oluyor, eski kuvvet yok. ki falcao öyle drogba, ibrahimovic gibi fizikle oynayan bir adam degil. narin bir oyuncu. ibrahimovic simdi bizim ligde oynasa herkesi hala donunda sallar cünki fizikli adam (örnek veriyorum ibra'yi istedigim anlami cikarilmasin).

Sevgili modum seni çok dolmuş görüyorum

Fake duyumcular bi bakıma işe yarıyor 80 tane isim atıp ortalığı bulandırıyor. Bize de youtube'tan izlemelik oyuncu çıkıyor.
Güvenilir adam bi isim attığında transfer bitmemişse rakipler üşüşüyor hemen, daha tehlikeli.

@duyumcuabiniz

Fatih hocam Kerem için son yıllarda izlediğim en yetenekli türk futbolcusu diyor ayrıca oyuncu Başakşehirdeyken bizim scout izliyor ve transfer edelim diyor ama Riekerink veya o dönemki başkan bozuntusunun kardeşi olacak herif ismini anmıyorum burası yol geçen anımı demiş

@duyumcuabiniz

Selçuk İnan ile şuana kadar mukavele yenileyelim gibisinden herhangi bişey konuşulmadı futbolcu olarakta kalması ihtimali yüzde 10 bile değil

@duyumcuabiniz

Serdar Dursun ve Umur Bozok gündemimizde yakın zamanda resmi olarak görüşmelere başlanır şuan için menajer düzeyinde görüşmeler var

@duyumcuabiniz

Fatih hocam Kerem için son yıllarda izlediğim en yetenekli türk futbolcusu diyor ayrıca oyuncu Başakşehirdeyken bizim scout izliyor ve transfer edelim diyor ama Riekerink veya o dönemki başkan bozuntusunun kardeşi olacak herif ismini anmıyorum burası yol geçen anımı demiş

bulllllllllllllllllllllll

Fake duyumcular bi bakıma işe yarıyor 80 tane isim atıp ortalığı bulandırıyor. Bize de youtube'tan izlemelik oyuncu çıkıyor.
Güvenilir adam bi isim attığında transfer bitmemişse rakipler üşüşüyor hemen, daha tehlikeli.
Evet o yüzden transferlerı söylemıyorum

sımdıye kadar 3 ısımle anlastık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt