Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cenki lazlara kaptırmışız sanırım 2 sene sonra kafamızı duvara vururuz sınır varken yönetimi anlamıyorum neden böyle oyuncuların peşinde dolaşmıyor aynı şey mehmet özcan içinde geçerli 200-300 bin eurolara alabilcemiz oyuncular bunlar
Cenk'in sol ayaklı olması dışında hiç bir özelliğini göremedim ben. Işık Kaan ve Emin daha iyi ondan. Sol ayaklı stoper olarak şahsen Erdi Dikmen bence daha iyi ve büyük takım stoperi gibi geriden oyunu da iyi kuruyor uzun pasları da çok iyi.

Son düzenleme:
1 - Bos sallama, ben Cornelius'u Eren alinmadan once istiyordum, en az 10 tane mesaj atmisimdir
2 - Asil demek istedigim madem 2018 Agustos ayinda zaman kisitligindan alamadin neden Ocak ayinda tekrar istemedin veya Vedat olmayinca 2019 yazinda yine isterdin.
3 - Diyelim Cornelius'u bilmiyorum veya Sorloth'u sana ne? Ben bilmek zorunda miyim? Takimdan maas mi aliyorum? Eger teknik heyer ve scout ekibi senede 1 milyon, 2 milyon, 3 milyon kazaniyorsa herkesi bilmek zorundalar. Eylul Ocak 4 ay zaman, kasada 13 milyon var ve sadece Tetteh'i mi buldular? Tetteh olmadi hooop Cagne, Pato :)
Ben sana ozel yazmadim onu O zamanlar Cornellius adli adami kimse istemiyordu simdi cogu taraftar istiyor. Yani buda ne kadsr bos elestiri yaptiklarini gosterir ben sana taniyorsun ve tanimiyorsun demedim.Sadece dikkatimi cekti Cunku dun gibi hatrrliyorum ben o adami tanjmiyordum daha da tanimiyorum ama ismi ciktiginda kimse istemiyordu simdi herkes Corneluis gelse soyle olurdu boyle olurdu diyor sen o zamanda istiyorsan sorun yok zaten lafim sana degil.

Belki bunu 100 kere yazdim ama Modern kafalarida gorduk be kardes Seri Nzonzi Lemina ne verdi bu takima bu sene?
zaa.webp

Cenki lazlara kaptırmışız sanırım 2 sene sonra kafamızı duvara vururuz sınır varken yönetimi anlamıyorum neden böyle oyuncuların peşinde dolaşmıyor aynı şey mehmet özcan içinde geçerli 200-300 bin eurolara alabilcemiz oyuncular bunlar
Ortada yönetim mönetim falan kalmadı da ondan renktaş.
Başkan hasta, Yusuf Günayın ne yaptığı belli değil, Albayrak ölü taklidi yapmakla meşgul.

Adamlar 37 yaşındaki atiba'dan verim alıyor 2 sene önce şampiyon olan fransanın as adamı nzonziyi gördük demek ne bileyim ya sen kullanamadıysan oyuncu mu suçlu oldu.
Daha şurada 5 ay önce seriyi lyon bonservisle istedi opsiyon sende diye alamadı.
At sahibine göre kişniyor bu sektörde

Bu mustafa kapı hala gs formalı fotolarıyöa duruyor sözleşme uzatma durumu hiçmi olmaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu mustafa kapı hala gs formalı fotolarıyöa duruyor sözleşme uzatma durumu hiçmi olmaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
selcuk inanlar sürekli sözlesme kapiyor ve oyuna giriyorsa bu genclerin topuklama gibi bir haklari olmali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt