Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.711
- 73.234
- 5.188
Bu ne lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
umut meras gibi alternatif yerli sol bek alacagimiza gidip yabanci sol bek mi ariyoruz? saracchi'yi kalan saglam adamlarla birlikte aptallastirmadan önce izledigimizde yardiriyordu. takim bombok olunca o da düstü. tamamen hocanin beceriksizligi. bir sürü kaliteli oyuncumuz olmasina ragmen hicbirinden bu sene faydalanamadi. hali hazirda 12 macta 4 asisti var uruguaylinin. zonzi kötü seri kötü saracchi kötü. kesin öyledir.
mariano 27 macta 5 asist yapmis. kardesim hic laga lugaya gerek yok. bu takimin banko stoperleri luyindama ve marcao'dur. banko sol beki 1 sene daha saracchidir. sag beke bonservisi yok diye su norvecli arabi aliyorsan artik onu oynatacaksin, o da saracchi kadar potansiyeli olmasa bile en azindan avrupada yokken haftada 1 maci cikarir. ücretini makul tutarsan 2 sene sonra araplara itelersin tecrübeli oyuncu diye.
Ozelden ettigim icin burdan yazamiyorum. Abi seni severim ceza almami kolaylastirma5 yıl çok uzun zaman önceydi , ne yazmıştınız küfür olarak?
ben bi kere admine sövdüm özelden ona bile ceza vermediler bi yanlışlık olmasınOzelden ettigim icin burdan yazamiyorum. Abi seni severim ceza almami kolaylastirma
Birak bu isleri Senin yasin kadar benim uyeligim var burdaben bi kere admine sövdüm özelden ona bile ceza vermediler bi yanlışlık olmasın
Ozelden ettigim icin burdan yazamiyorum. Abi seni severim ceza almami kolaylastirma
Mumkun degil konuyu yuce gsc mahkemesine tasiyip itibarinin iade edilmesini istemelisinHakan Delikanliya bundan 5 yil once etmistim yedim ama?
Zeka uzerinden ve Asagilama alttan gorme ,gibi konular olmadigi surece kimseyle kavga eden biri degilimki real hayatta hic kavga etmemis sakin bi adamim ama burda bazi zeki adamlar bunu cok iyi degerlendiriyor evet belki onlar kadar zeki degilim hep bu tuzaga dusuyorum.Alttan alttan Hakarete gelemiyorumki 1 senedir kimse ile kavga etmedim burda.Bunlara dayanamayip tepki verincede adimiz kavgaciya kufurcuye cikiyor bana insan gibi yaklasan hic kimse ile burda kavga yapmadim. ADAM Beni ne kadar taniyorki karekterimin kucuklugunden vsden bahsediyor.Nerde kavga varsa ismin cikiyor
Üyelere degil futbolcularimiza küfür edin. En azindan bir ise yarasin.
Mesela Kolombiyali hayduta edin.
Niye 1 saattir kendini savunma zorunluluğu hissediyorsun? Diğer arkadaş tek kelime bile etmeden seni bu kadar gerebildiğine göre biraz kendini kontrol etmeye çalış. Zararını sen görürsün renktaş.Zeka uzerinden ve Asagilama alttan gorme ,gibi konular olmadigi surece kimseyle kavga eden biri degilimki real hayatta hic kavga etmemis sakin bi adamim ama burda bazi zeki adamlar bunu cok iyi degerlendiriyor evet belki onlar kadar zeki degilim hep bu tuzaga dusuyorum.Alttan alttan Hakarete gelemiyorumki 1 senedir kimse ile kavga etmedim burda.Bunlara dayanamayip tepki verincede adimiz kavgaciya kufurcuye cikiyor bana insan gibi yaklasan hic kimse ile burda kavga yapmadim. ADAM Beni ne kadar taniyorki karekterimin kucuklugunden vsden bahsediyor.
Kolay transfer değil hani alacak olsak en az 8 mil.€ filan ister takımı istatistiği iyi olan bir oyuncu EjukeMonaco'nun Onyekuru'yu geri çağırmasıyla transfer planlaması değişen Cimbom'da Chidera Ejuke sesleri yükseliyor. Onyekuru gibi Nijeryalı olan Ejuke bu sezon Heerenveen formasıyla Hollanda Ligi'nde 9 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kolay transfer değil hani alacak olsak en az 8 mil.€ filan ister takımı istatistiği iyi olan bir oyuncu Ejuke
Sosyal medya deyip geciyor demekki ben gecemiyorum iste rahat rahat hakaret edebiliyor.Insanin morali bozuluyor .Niye 1 saattir kendini savunma zorunluluğu hissediyorsun? Diğer arkadaş tek kelime bile etmeden seni bu kadar gerebildiğine göre biraz kendini kontrol etmeye çalış. Zararını sen görürsün renktaş.
Scout yine uyumuş millet ne topçuları ne paralara alıyor bizimkiler maliyeti 5 katına çıktıktan sonra talip oluyor.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi