Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umut meras gibi alternatif yerli sol bek alacagimiza gidip yabanci sol bek mi ariyoruz? saracchi'yi kalan saglam adamlarla birlikte aptallastirmadan önce izledigimizde yardiriyordu. takim bombok olunca o da düstü. tamamen hocanin beceriksizligi. bir sürü kaliteli oyuncumuz olmasina ragmen hicbirinden bu sene faydalanamadi. hali hazirda 12 macta 4 asisti var uruguaylinin. zonzi kötü seri kötü saracchi kötü. kesin öyledir.

mariano 27 macta 5 asist yapmis. kardesim hic laga lugaya gerek yok. bu takimin banko stoperleri luyindama ve marcao'dur. banko sol beki 1 sene daha saracchidir. sag beke bonservisi yok diye su norvecli arabi aliyorsan artik onu oynatacaksin, o da saracchi kadar potansiyeli olmasa bile en azindan avrupada yokken haftada 1 maci cikarir. ücretini makul tutarsan 2 sene sonra araplara itelersin tecrübeli oyuncu diye.

katılmıyorum.Defans hattını böyle oluşturdun.Üç tane yerli yetersiz adamıda orta sahaya ve ileri uca koyarsan ligi çöpe atmış olursun.

Marcaonun hatalarıyla az kaybettiğimiz maç yok.Abartmayın şu oyuncuları.Ben teklif geleceğini düşünmüyorum ama gelirsede hiç düşünülmeden gönderilmeli..Zamanında gönderilsin dediğimzde aynı yorumları belhanda için
yapıyorlardı.Şimdi elde patladı.

Saraccinin durumunun takımın kötü oynamasıylaa alakası yok.Adam bildiğin dengesiz.Ve her geçen zaman çok ciddi pas hataları yapmaya başladı..Bu sıkıntılı bir durum.
Ama ne olursa olsun bek oyuncu bulma konusunda zor bir mevkidir.Benim düşüncem ne olursa olsun isterse saracci kalsın.. ama defans hattına ilk 11 e en az iki türk koymalıyız.

seri yetersiz arkadaş.Bu klüp Onun yaptığı işi daha iyi yapacak oyuncu bulur.Ama başımızda adam gibi işi bilen adamlar olursa.
nzonzi seriden çok daha iyi..Alacaksan bu iki oyuncudan birisini alacaksın.İkisinide alırsan babelle, falcaoyla,fegle kağnı gibi takım olup neden başarısız olduk diye ağlarsın.

Marionun rakipler içinden geçiyordu.Neden bahsediyorsun.
Ama şuda var iyi oluşturulmuş bir takımda bu adamlar tek tek fark yaratır.Ama hepsini bir takıma koyarsan böyle rezil durumlara düşersin.

tamam gaza getirmeyin çocuğu ama küfür etmek hoş değil edildiyse de özür dilenmesi gerekir.

Üyelere degil futbolcularimiza küfür edin. En azindan bir ise yarasin.

Mesela Kolombiyali hayduta edin.

Nerde kavga varsa ismin cikiyor
Zeka uzerinden ve Asagilama alttan gorme ,gibi konular olmadigi surece kimseyle kavga eden biri degilimki real hayatta hic kavga etmemis sakin bi adamim ama burda bazi zeki adamlar bunu cok iyi degerlendiriyor evet belki onlar kadar zeki degilim hep bu tuzaga dusuyorum.Alttan alttan Hakarete gelemiyorumki 1 senedir kimse ile kavga etmedim burda.Bunlara dayanamayip tepki verincede adimiz kavgaciya kufurcuye cikiyor bana insan gibi yaklasan hic kimse ile burda kavga yapmadim. ADAM Beni ne kadar taniyorki karekterimin kucuklugunden vsden bahsediyor.

Üyelere degil futbolcularimiza küfür edin. En azindan bir ise yarasin.

Mesela Kolombiyali hayduta edin.
5dece39f0f25440cf41af556

Milan Kjaer'in 3,5 Milyon € luk satin alma opsiyonu kullanmis. Sözlesme 2022 ye kadar.

Zeka uzerinden ve Asagilama alttan gorme ,gibi konular olmadigi surece kimseyle kavga eden biri degilimki real hayatta hic kavga etmemis sakin bi adamim ama burda bazi zeki adamlar bunu cok iyi degerlendiriyor evet belki onlar kadar zeki degilim hep bu tuzaga dusuyorum.Alttan alttan Hakarete gelemiyorumki 1 senedir kimse ile kavga etmedim burda.Bunlara dayanamayip tepki verincede adimiz kavgaciya kufurcuye cikiyor bana insan gibi yaklasan hic kimse ile burda kavga yapmadim. ADAM Beni ne kadar taniyorki karekterimin kucuklugunden vsden bahsediyor.
Niye 1 saattir kendini savunma zorunluluğu hissediyorsun? Diğer arkadaş tek kelime bile etmeden seni bu kadar gerebildiğine göre biraz kendini kontrol etmeye çalış. Zararını sen görürsün renktaş.

Monaco'nun Onyekuru'yu geri çağırmasıyla transfer planlaması değişen Cimbom'da Chidera Ejuke sesleri yükseliyor. Onyekuru gibi Nijeryalı olan Ejuke bu sezon Heerenveen formasıyla Hollanda Ligi'nde 9 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kolay transfer değil hani alacak olsak en az 8 mil.€ filan ister takımı istatistiği iyi olan bir oyuncu Ejuke

Niye 1 saattir kendini savunma zorunluluğu hissediyorsun? Diğer arkadaş tek kelime bile etmeden seni bu kadar gerebildiğine göre biraz kendini kontrol etmeye çalış. Zararını sen görürsün renktaş.
Sosyal medya deyip geciyor demekki ben gecemiyorum iste rahat rahat hakaret edebiliyor.Insanin morali bozuluyor .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt